BLIZANCI IZ PAKLA ZGROZILI SU SVET: Jedan završio u zatvoru, a zbog poteza drugog svi su ostali nemi!
Foto: Profimedia

KO JOŠ OVO RADI

BLIZANCI IZ PAKLA ZGROZILI SU SVET: Jedan završio u zatvoru, a zbog poteza drugog svi su ostali nemi!

Tako je Donald još jednom zamienio svog brata pretvarajući se da je on

Objavljeno:

Blizanci u filmovima obično imaju lošu reputaciju - ili su prikazani kao sotonska bića ili kao najgora noćna mora za roditelje.

Neke od tih priča zaista imaju temelja u stvarnosti, kao što je ova s blizancima koji su se dobro poigrali sa silama zakona.

Američka policija je 1993. godina uhapsila Ronalda Andersona zbog napada na svoju otuđenu ženu. Jedini problem koji je postojao je bio taj što je Ronald već bio hapšen za isti zločin, nekoliko dana ranije, a podaci su pokazali kako trenutno služi svoju šestomesečnu zatvorsku kaznu. Proverili su - zaista je bio tamo. Pre nego što je jedinica za "vremensko putovanje" uspela da otpetlja taj očigledni paradoks, Ronaldov prijatelj je uspeo da objasni sve.

Naime, Ronald je imao blizanca sa imenom Donald, koji je imao običaj da odslužuje kazne zatvora propisane njegovom bratu. Ukupno, Donald je priznao kako je već odslužio četiri Ronaldove zatvorske kazne, jer je verovao kako se njegov brat ne bi snašao u zatvoru.

Sve je započelo 1970-ih kad se Ronald upisao u vojsku te je prošao nekoliko meseci rigoroznog treninga, sve da bi se u poslednjoj minuti odlučio kako ne želi ići u Koreju i služiti kao mehaničar za helikoptere.

Donald je tada rekao "Ko ga šiša, idem ja!"

Budući da ih niko nije ulovio (Donald je u Koreji postao kapetan ekipe), blizanci su nastavili da izvode zamene svaki put kad bi se Ronald našao u nevolji. Donald je smatrao kako je njegov brat "premekan" za zatvor, uprkos činjenici da je Ronald postao nasilni kriminalac koji je pretio da će ubiti svoju ženu.

Tako je Donald još jednom zamienio svog brata pretvarajući se da je on, u nameri da provede šest meseci u zatvoru. Očigledno se policija nije zamarala sa proverom otisaka, jer nisu znali da ima blizanca.

Ali, loše po Donalda, njegov se brat nije baš znao kontrolisati te je završio u pritvoru zbog pokušaja ubistva svoje supruge, premlaćivanja i krađe te je osuđen na 14 godina zatvora uz dodatak 6 mjeseci koje je hteo izbeći.

Donald i danas kaže kako bi rado odradio kaznu svog brata da može.

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.