OVAJ SNIMAK GLEDAJTE SAMO NA SVOJU ODGOVORNOST: Američki veteran pobegao iz Ukrajine, pa dobio batine kao nikad
Foto: Printscreen

TEŽAK FAJT

OVAJ SNIMAK GLEDAJTE SAMO NA SVOJU ODGOVORNOST: Američki veteran pobegao iz Ukrajine, pa dobio batine kao nikad

– Siđi na sledećoj stanici. Ako se dereš na devojku što meni nešto ne kažeš – provocirao je on mladića

Objavljeno:

Američki plaćenik Džejms Vaskez (47), koji se u aprilu proslavio snimkom pored olupina, navodno ruskih, oklopnih transportera u blizini Kijeva, u međuvremenu se vratio u domovinu i tamo izvukao deblji kraj u tuči na stanici njujorškog metroa.

Snimak incidenta pojavio se pre neki dan, a na njemu se vidi kako bivši narednik američke vojske u prevozu verbalno napada mladića, psuje ga i viče na njega zato što se navodno izdrao na neku devojku jer ga slučajno nagazila u gužvi.

– Siđi na sledećoj stanici. Ako se dereš na devojku što meni nešto ne kažeš – provocirao je on mladića i unosio mu se u lice, dok mu je ovaj dosta smirenije odgovarao.

Onda mladiću “puca film” i predlaže mu da izađu na stanici “kod 96. ulice” jer neće da pravi scenu. Počinju da se deru, psuju jedan drugog i “licitiraju” na kojoj stanici će da izađu.

– Strpaću te u bolnicu – zapretio mu je Vaskez, što je mladića potpuno izludelo, pa mu je uzvratio pretnjama i prozivkama.

Na kraju je Vaskez mirno krenuo ka vratima na sledećoj stanici i zajedno su sišli.

Na stanici je počela “ferka” koju su prethodno ugovarali, a sve je snimao putnik koji je izašao iza njih. Posle početnog odmeravanja snaga i pomalo trapave razmene udaraca mladić je Vaskeza povukao za ranac i oborio ga na zemlju. Onda je počeo da ga šutira i gazi po glavi, dok je žena pored vikala da prestane i pokušavala da ih razdvoji.

Vaskez se na kraju pridigao, ali je očigledno lošije prošao u ovoj tuči, dok su ostali putnici sprečili “drugu rundu”.

Snimak tuče možete pogledati OVDE.

Veteran je na Tviteru priznao da je to zaista on na snimku i počeo da se pravda kako je bio pripit i kako ga je omeo prtljag koji je nosio.

– Taj govnar je počeo da se dere na ženu jer ga je slučajno nagazila. Ja sam nosio 20 kila opreme i bio sam pripit jer sam prethodno izveo svoje ljude na piće posle uspešnog dana. Verujte mi ovo je bila anomalija – napisao je Vaskez.

Podsetimo, plaćenik iz Konektikata je napustio ratište u Ukrajini još u maju i vratio se kući kako bi “bio u zemlji dok ne završi prodaju kuću”. U međuvremenu je na Tviteru objavljivao snimke ranjenih ukrajinskih saboraca i žalio se zbog visokih gubitaka.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.