ČETVORICA PRIJATELJA NESTALA DOK SU VOZILI BICIKLE: Njihova RASKOMADANA TELA bačena u REKU, porodice NEUTEŠNE
Policija, Foto: Slađana Stojanović/Ilustracija

UŽAS

ČETVORICA PRIJATELJA NESTALA DOK SU VOZILI BICIKLE: Njihova RASKOMADANA TELA bačena u REKU, porodice NEUTEŠNE

Tri žrtve su očevi, a njihove porodice su uznemirene i u šoku nakon što im je policija saopštila užasne vesti

Objavljeno:

Porodice četvorice muškaraca, koji su nestali iz malog grada u Oklahomi prošle nedelje, uznemirene su i u šoku nakon što su saznale da su oni ubijeni, raskomadani i bačeni u lokalnu reku, rekla je policija u ponedeljak.

Mark Čestejn (32), njegov mlađi brat Bili Čestejn (30), Majk Sparks (32) i Aleks Stivens (29), koje je policija opisala kao bliske prijatelje, nestali su pre oko nedelju dana u Okmalgiju u Oklahomi dok su vozili bicikle, rekli su policajci.

Šef policije Džo Prentis rekao je tokom konferencije za medije u ponedeljak da je slučaj sada istraga ubistva i da su sva četvorica upucani pre nego što su raskomadani i bačeni u reku.Njihovi ostaci pronađeni su u vodi između petka uveče i ponedeljka ujutru. I dalje se istražuje motiv ubistva, prenosi Insider.

Tri žrtve su očevi, a njihove porodice su uznemirene i u šoku nakon što im je policija saopštila užasne vesti.

Muškarci
foto: Facebook/Okmulgee Police

- Ovo nije fer. Samo želim da sve nestane - rekla je za Insider Kristal Parker, verenica Majka Sparksa.

Vlasti veruju da su muškarci planirali da počine "neku vrstu kriminalnog akta" nakon što su u noći 9. oktobra napustili kuću Bilija Čestejna, rekao je Prentis.

- Ne znamo šta su planirali ili gde su to planirali da urade. To uverenje je zasnovano na informacijama koje je dao svedok koji kaže da su bili pozvani da pođu sa muškarcima da nešto urade - rekao je šef policije.

Njihov nestanak prijavile su njihove porodice prošle nedelje između ponedeljka i utorka, nakon što nisu čule ništa o njima od nedelje, 9. oktobra.

Policija je rekla da je lokalni muškarac Džo Kenedi, vlasnik auto-otpada, identifikovan kao "osoba od interesa" u slučaju i policija želi da razgovara sa njim.

Vlasti su pretražile auto-otpad i imanja oko njega, a Prentis je rekao da su otkrili "dokaze nasilnog događaja na susednom imanju".

- Nestanak Kenedija je prijavljen u subotu uveče i možda je suicidan - rekao je Prentis.

On je dodao da je policija poslednji put razgovarala sa Kenedijome u petak popodne i da je izgledalo da želi da sarađuje.

Kenedi je negirao da poznaje ijednog od četvorice nestalih prijatelja.

Prošle nedelje je supruga Marka Čestejna, Džesika, rekla da su prijatelji često bili na lokalnom auto-otpadu, ali nije poznato da li je mislila na onaj u vlasništvu Kenedija.

Policijsko odeljenje Okmalgija poziva sve koji imaju bilo kakve informacije o slučaju da ih obaveste.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.