Pretnja Trampovoj Americi? Priveden petogodišnjak na aerodromu u Vašingtonu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Mahattan Project for a Nuclear-Free World

stavili mu lisice

Pretnja Trampovoj Americi? Priveden petogodišnjak na aerodromu u Vašingtonu! (VIDEO)

Na pitanja novinara o tom događaju Šon Spajser, portparol Bele kuće, je branio Trampovu odluku o zabrani ulaska u zemlju za muslimane kao i postupanje službenika u slučaju dečaka
Objavljeno:

Američke vlasti zadržale su petogodišnjeg dečaka punih pet sati na aerodromu jer je predstavljao petnju. Navodno su mu stavili i lisice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako prenosi CBS dečak se na aerodromu u Vašingtonu odvojio od majke te su ga vlasti “uhapsile” jer im je predstavljao pretnju.

ON JE PUCAO U DŽAMIJI: Lice zveri odgovorne za masakr u Kvebeku!

Petogodišnji dečak je samo jedna u nizu osoba koje su zadržane na aerodromima zbog uredbe Donalda Trampa o imigranatima.

Naknadno je identifikovan kao američki građanin koji živi u Merilendu, te je jako zagrlio majku s kojom su ga spojili na aerodromu. Dečakova majka poreklom je iz Irana. Na pitanja novinara o tom događaju Šon Spajser, portparol Bele kuće, je branio Trampovu odluku o zabrani ulaska u zemlju za muslimane kao i postupanje službenika u slučaju dečaka.

Rekao je kako se mora proveriti jesu li deca s roditeljima ili ne i dodao: - Pretpostavljati da neko nije pretnja samo zbog njegove dobi ili pola bi bilo pogrešno - rekao je Šon Spajser.

Bonus video: TRAMPOVA CRNA LISTA: Stanovnici ovih 7 zemalja više NE SMEJU da uđu u Ameriku!

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.