USVOJILI GA JER IZGLEDA DRUGAČIJE, PA GA ZLOSTAVLJALI I ZARAĐIVALI PARE NA NJEMU: Poznati MUZIČAR prošao kroz PAKAO
Toki, Foto: Youtube/Die Antwoord

sve obelodanio!

USVOJILI GA JER IZGLEDA DRUGAČIJE, PA GA ZLOSTAVLJALI I ZARAĐIVALI PARE NA NJEMU: Poznati MUZIČAR prošao kroz PAKAO

Toki često objavljuje na Instagramu postove o čišćenju doma i o svojim težnjama da se bavi modelingom i o nekim namerama u bliskoj budućnosti

Objavljeno:

Dvadesetogodišnji momak koga je usvojio južnoafrički muzički par, optužio je svoje usvojitelje za silovanje i zlostavljanje.

Gabrijela 'Toki' du Preza (20), usvojili su Jolandi Viser (Anri du Toit) i Ninja (Vatkin Jones) kada je imao devet godina. Muzički par Die Antwoord je takođe usvojio Du Prezovu sestru koja ima 14 godina i sada živi sa drugom porodicom ali je još uvek pod starateljstvom njih dvoje.

Optužbe protiv južnoafričke grupe prvi put su se pojavile nakon što je Du Prez objavio video intervju sa bivšim snimateljem benda, Benom Džejom Krosmanom. Južnoafrička novinska agencija News24 je izvestila da je mladić optužio dvojac da su ga "usvojili da bude rob", prenosi Blic Žena.

- Učinili su da se osećam kao da sam zapravo rob. Učinili su da se osećam kao da nisam baš voljen - rekao je.

Pošto pati od retke kožne bolesti poznate kao hipohidrotična ektodermalna displazija, zbog čega su ga između ostalog i usvojili, jer nije izgledao kao nijedno drugo dete, du Prez je dodao:

- Naterali su me da verujem da sam đavo. Naterali su me da više psujem i da verujem da mogu da spalim ljude u paklu i da sam ja kralj pakla. Rekli su mi da mogu dovesti tamu na svet - rekao je.

die antwoord
foto: Youtube/Die Antwoord

Pored ovoga, pominje kako su njega i njegovu sestru terali da se skinu pred njima kada su dobili novu odeću i da će, ako to odbiju, biti kažnjeni. On je nastavio dodajući da njegova sestra više ne želi da ih posećuje jer traže da se skine gola.

- Prošlog decembra, Ninja i oni su očigledno odveli moju sestru u saunu i svi su bili goli u sauni i želeli su da i moja sestra bude gola, rekao je.

- Zašto Ninja želi da vidi moju sestru golu? Ona je tako mala. Prilično je čudno, deluje mi kao savršena atmosfera koju Ninja želi da ima sa mojom sestrom. Svaki put kada telefonira porodici, oni pitaju da li je moja sestra trudna i to se neće desiti, ne dok se ja nešto pitam.

Du Prez tvrdi da ga je sa 13 godina Jolandi zamolila da provede vreme sa njom u sobi na kućnoj zabavi dok je bila gola. Kaže:

- Jolandi me je pozvala u sobu, bila je gola i svuda je povraćala. Ležala je raširenih nogu kao seksualna lutka koju sam imao u svojoj sobi. Najgore je bilo videti moju navodnu majku kako je gola u sobi, pijana […] doživljavajući situacija gde je moja majka pijana, gola i kako želi da provodim vreme sa njom u sobi dok je ona gola. Smatrao sam to veoma uznemirujućim.

U video intervjuu sa režiserom benda Krosmanom, Du Prez je otkrio da je ubo svog starijeg brata tri puta, zbog čega je otišao u bolnicu na čemu su mu Džons i du Toa "čestitali".

- Bili su kao: "Hej, dobar posao čoveče, zapravo nismo znali da ćeš postati muškarac. Nismo očekivali da ćeš ubosti svog brata, to je neverovatno", rekao je.

- Brate, koliko puta sam mogao da budem u zatvoru zbog pokušaja ubistva, čak i zato što sam ubo brata. Sledećeg dana sam otišao da posetim brata u bolnici, i video sam ga sa cevčica koje su vadile krv usled unutrašnjeg krvarenja i to me je bolelo. Počeo sam da plačem i odmah otišao… Čak i sada sanjam to. Ne mogu toga da se oslobodim, proganja me.

Mnogo puta dok je bio u "pritvoru" Ninje i Jolandija, Toki je nagrađivan za zločine, loše ponašanje i upadanje u fizičke svađe. Toki takođe kaže da su mu davali i marihuanu i pečurke, i da je stalno bio okružen ljudima koji su koristili druge teške droge.

Nekoliko puta, Toki i njegova sestra Meisie su odvođeni u lošu, improvizovanu "bolnicu" da im vade krv za rituale. Oboje dece su navodno bili primorani da učestvuju u ritualima krvi ne noseći ništa osim donjeg veša i kožnih kaiševa.

Kako prenosi Crack, Šumek Sabotka, agent Die Antwoord-a je negirao optužbe i rekao:

- Die Antwoord se ne slaže sa Tokijevim izjavama.

Mladić sada živi u kući svoje pokojne majke u Fietasu sa bratom Adrijanom, a dve godine nije imao kontakt sa Ninjom i Jolandi. Toki i njegov brat trenutno pokušavaju da izgrade siguran dom za svoju sestru, renoviraju imanja koje je njihova majka ostavila nakon što je umrla od raka 2015.

Toki često objavljuje na Instagramu postove o čišćenju doma i o svojim težnjama da se bavi modelingom i o nekim namerama u bliskoj budućnosti.

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.