ZA SVE SE PITA: Ovo je najmoćniji čovek TRAMPOVOG kabineta! (FOTO)
Foto: Reuters

sluša svaki njegov savet

ZA SVE SE PITA: Ovo je najmoćniji čovek TRAMPOVOG kabineta! (FOTO)

Benon je dobio mesto u komitetu direktora Nacionalnog bezbednosnog saveta, tela koje je svemoćno u donoššenju odluka
Objavljeno: 22:59h

Tramp je svega nedelju dana u fotelji predsednika SAD, ali je svet već upoznat sa time ko će biti njegove mete. “Ideja da Tramp treba da bude shvaćen ozbiljno, ali ne bukvalno je mrtva, on je istovetno ozbiljan i bukvalan i on držži svoja obećanja iz kampanje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To je bilo očigledno već posle njegova prva tri dana“, navodi se u tekstu. Za one koji su zabrinuti zbog moći koja se nalazi u rukama predsednika SAD, njegove akcije su zastraššujuće. “Ipak, oni koji su žželeli radikalne promene su presrećni i konačno vide da predsednik radi ono ššto je obećao u kampanji.

Tramp potpisao izvršnu naredbu koja blokira nove propise vlade!

foto: Reuter/Carlos Barria

Niko nije srećniji od Stiva Benona, glavnog stratega u Beloj kući. Ekonomski nacionalizam koji je stigao i njegove kuhinje ga je već učinio centrom moći u Trampovoj administraciji“. Pored toga, Benon je dobio mesto u komitetu direktora Nacionalnog bezbednosnog saveta, tela koje je svemoćno u donoššenju odluka.“

I dalje je tešško doneti konačan sud o tome ko kontrolišše nivoe moći iza Trampa. Jedan od njih je Majkl Flin, savetnik za nacionalnu bezbednost, a na drugoj strani je Trampov zet Džeret Kušner, koji bi trebalo da bude glavni pregovarač sa stranim vladama. Džžejms Matis sa mesta ššefa Pentagona tek treba da se dokažže, a njemu sledi put u Aziju“, navodi "Fajnenšel tajms"

BONUS VIDEO: TRAMPOVA CRNA LISTA: Stanovnici ovih 7 zemalja više NE SMEJU da uđu u Ameriku!

(Espreso.co.rs/b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.