Trampova zabrana utiče i na poslovanje ER SRBIJE! Evo i kako! (FOTO)
Foto: Reuters / Yuri Gripas

kako svima, tako i nama

Trampova zabrana utiče i na poslovanje ER SRBIJE! Evo i kako! (FOTO)

Er Srbija iz Beograda za Njujork ima tri leta nedeljno, od donošenja odluke američkog predsednika Donalda Trampa je jedan let već obavljen, bez problema
Objavljeno:

Odluka SAD da muslimanima onemogući pristup teritoriji SAD je unela nemir među putnicima, a za B92.net je rečeno da i Er Srbija usklađuje poslovanje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

B92.net se obratio kompaniji Er Srbija, kao i matičnoj kompaniji Etihad ervejz, iz kojih su stigli gotovo identični odgovori na pitanja.

Tramp potpisao izvršnu naredbu koja blokira nove propise vlade!

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Er Srbija sarađuje sa Agencijom SAD za carine i zaštitu granica da bi se osiguralo da je naša avio-kompanija usklađena sa novim ograničenjima u imigracionoj politici SAD, koja su stupila na snagu tokom vikenda. Naš zajednički interes jeste da se obezbedi poštovanje ovih pravila, kao i dobrobit svih putnika na koje se ona odnose. U ovim slučajevima, tamo gde je moguće, avio-kompanija će ponuditi izmene rezervacija putnika, kroz promenu leta ili nadoknade, u skladu sa našom poslovnom politikom. Putnike kojima je potrebno više informacija molimo da se obrate Konzulatu SAD ili da posete veb-sajt Agencije SAD za carine i zaštitu granica. Putnici na koje se izmene odnose i koji imaju karte za putovanje sa Er Srbijom mogu da kontaktiraju agente kod kojih su rezervisali karte, ukoliko je neophodno da izvrše izmene u svojim putnim aranžmanima - ističe se u saopštenju.

Er Srbija iz Beograda za Njujork ima tri leta nedeljno, od donošenja odluke američkog predsednika Donalda Trampa je jedan let već obavljen, bez problema. Pored toga, iz Etihad ervejza je navedeno da ova situacija nije uticala na letačke posade te avio-kompanije. - Preduzeli smo i korake kako bismo obezbedili da ne bude sličnih problema na letovima koji će se obavljati u narednim nedeljama - dodaje se.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.