RADNIKE NA DEPONIJI UŽASNUO PRIZOR: Našli se oči u oči sa opasnom životinjom!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook/Laćaračke vesti

UŽAS

RADNIKE NA DEPONIJI UŽASNUO PRIZOR: Našli se oči u oči sa opasnom životinjom!

Neobičan susret sa opasnom zmijom odmah su prijavili svojim nadležnima, koji su potom potražili veterinarsku pomoć

Objavljeno: 09:09h

Potvrda dokle seže ljudska neodgovornost je i zastrašujući primer iz austrijske pokrajine Vorarlberg, gde je radnike na deponiji smeća u Nencingu užasnuo 1,6 metara dug i 12 kilograma težak piton. Ostavila ga je zasad nepoznata osoba, umotanog u posteljinu u komadu stiropora, tabloid Hojte.

Kada su đubretari čistili i sakupljali razbacani otpad odjednom su uočili da se nešto čudno događa. U kutiji od stiropora, ispunjenoj posteljinom za krevet nešto je počelo da se pomera. Podigli su tkaninu i užasnuli se, našavši se oči u oči s pitonom.

Neobičan susret sa opasnom zmijom odmah su prijavili svojim nadležnima, koji su potom potražili veterinarsku pomoć. Nakon identifikacije od strane jedne od pozvanih veterinarki, piton je prebačen u zoo vrt Ardetcenberg u Feldkirhu i sada je na sigurnom. Doduše bez posteljine, ali sa svime što mu je potrebno za život u terarijumu.

Navedeni slučaj austrijska pokrajinska policija saopštila je medijima kako bi svi oni koji čuju ili pročitaju o ostavljenom pitonu na smetlištu, pomogli da pomognu u identifikaciji neodgovornog vlasnika zmije.

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.