U SRBIJI PAS DETETU POJEO PRST, A OVOJ DEVOJCI POJELI CELO LICE: Preživela čak 800 UJEDA, ovo je HOROR! (VIDEO)
ilustracija, Foto: Profimedia

UŽASAVAJUĆE

U SRBIJI PAS DETETU POJEO PRST, A OVOJ DEVOJCI POJELI CELO LICE: Preživela čak 800 UJEDA, ovo je HOROR! (VIDEO)

Na društvenim mrežama odmah je krenula polemika o tome ko je kriv kada pas napadne čoveka

Objavljeno:

Vest o jezivom napadu psa na dvogodišnju Kristinu, koji je u utorak u Krnjači oko 13 sati detetu odgrizao prst, potresla je celu Srbiju.

Pas je, prema rečima njene tetke, devojčicu napao kada su izašli napolje iz dvorišta.

- Ona voli pse, ima svog ljubimca. Sagla se da pomazi psa i on ju je uhvatio za prst, nije hteo da ga pusti dok ga nije odgrizao - rekla je Vesna za naš portal.

Na društvenim mrežama odmah je krenula polemika o tome ko je kriv kada pas napadne čoveka. Da li su psi ti koji se rađaju agresivni, ili je sve do vlasnika?

Stručnjaci su ranije rekli da socijalizovan i dobro odgojen pas nikad neće biti nasilan, pogotovo ne prema deci.

Da psi koji nisu socijalizovani mogu zaista biti opasni po ljude možda najbolje govori slučaj Džeklin Djurand. Ukoliko ukucate njeno ime na Google-u, pročitaćete potresne naslove poput: "Studentkinja iz Teksasa ostala bez nosa, ušiju i usana nakon što su je napali psi".

Ovu nesrećnu devojku su prošle godine izujedali psi koji su usvojeni iz azila! Džakelin je napadnuta 23. decembra 2021. godine, dok je čuvala troje pasa usvojenih iz azila u kući doktora Džastina Bišopa, dok su on i njegova supruga na putu.

Jezivi napad se dogodio samo par dana nakon što je Džakelin upoznala pse u prisustvu vlasnika, kako bi je psi zapamtili i kako bi se ona upoznala sa njihovom dnevnom rutinom.

Vlasnici su Džakelin tad rekli da će psi biti u boksu. Međutim, nedugo pre nego što je stigla na adresu da ih čuva, stigla joj je poruka od Bišopove supruge da nije uspela da zaključa pse u boksu pre nego što su napustili kuću.

Upozorenje: Uznemirujući sadržaj

Na vratima dvorišta stajalo je upozorenje: "čuvaj se psa".

- Ljudi psi. Molimo da ne kucate i ne zvonite. Bolje nas pozovite ili pošaljite poruku - stajalo ja ne upozorenju.

Čim je Džakelin otvorila vrata na nju su se zaleteli Lusi, mešanac nemačkog ovčara i Bender, mešanac pit bula. Devojku su oborili na pod i krenuli da je jedu. Nesrećnoj studentkinji su pojeli oba uha, nos, usne i većinu obraza. Pretrpela je više od 800 ujeda po telu.

U nekom trenutku reagovale su komšije, koje su čule jezive zvuke i pozvale spasilačke službe.

Džakelin je u teškom stanju prevezena u bolnicu, gde je provela narednih nekoliko meseci. Povrede su bile toliko strašne da je ponovo učila da hoda, a do sada je imala 17 operacija na rekonstruciji lica.

Iako joj život od napada izuzetno težak, ova hrabra devojka čini sve da živi koliko toliko kao ranije. Do sada je nekoliko puta davala izjave za medije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.