SABLASAN SNIMAK KRUŽI INTERNETOM: Nipošto ga ne gledajte sami u MRAKU, nije za one sa SLABIM SRCEM! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Tiktok

jezivo snimak kruži internetom

SABLASAN SNIMAK KRUŽI INTERNETOM: Nipošto ga ne gledajte sami u MRAKU, nije za one sa SLABIM SRCEM! (VIDEO)

Istina, čovek koji tvrdi da su snimci njegovi i danas insistira na tome da su autentični, pa tako i da je zaista čuo glas nekog deteta

Objavljeno:

Lupanje koje kao da dopire iz grobnica, dečji trk usred mrklog mraka, glas osobe čiju je lokaciju naizgled nemoguće utvrditi... sve to sadrži sledeći snimak koji nije namenjena ljudima slabijeg srca.

Objavljen je na TikToku u subotu, u međuvremenu je sakupio već deset miliona pregleda, a navodno je kompilacija onoga što je telefonom zabeležio čuvar na nekom američkom groblju.

U međuvremenu je video dospeo i do Reddita, pa iako traje samo 85 sekundi, savršeni je materijal za Noć veštica ako vam treba nešto jezivo da se pošteno isprepadate.

"Koliko bi vas morali platiti kako biste pristali raditi na ovom groblju?", upitao je u naslovu korisnik Reddita koji je taj video preneo, a čiji je kraj naprosto strašan ako ga gledate u mraku i sa slušalicama na ušima (isprobali smo i ne ponovite našu grešku).

@dylanander5on This security guard has had some crazy experiences working at a cemetery ? #scary #paranormal #ghosts ♬ original sound - Dylan Anderson

Ali, pre nego krenemo s bilo kakvim teorijama o postojanju duhova, demona ili nečeg trećeg, ipak najpre recimo da sledeći kadrovi apsolutno ništa ne dokazuju. Naprotiv, svaki od sledećih prizora vrlo lako može biti režiran i odglumljen, pa sve uzmite s velikom dozom rezerve.

Istina, čovek koji tvrdi da su snimci njegovi i danas insistira na tome da su autentični, pa tako i da je zaista čuo glas nekog deteta kako mu govori: "Ja znam da vi ne možete videti mene, ali ja mogu vas. Možete li mi doći pomoći?"

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.