UZELA ŠAKU TABLETA I OTIŠLA DA UMRE: Selma pokušala da se ubije u kupatilu BIVŠEG, boluje od opake BOLESTI!
Selma Bler, Foto: Profimedia

tuga

UZELA ŠAKU TABLETA I OTIŠLA DA UMRE: Selma pokušala da se ubije u kupatilu BIVŠEG, boluje od opake BOLESTI!

Selma je otkrila bolne detalje ove bolesti u svom dokumentarcu 'Predstavljamo, Selma Bler'

Objavljeno:

Holivudska glumica Selma Bler (49) boluje od multiple skleroze, a svoju tešku borbu sa ovom bolešću opisala je u nedavno objavljenim memoarima "Mean Baby".

U svojim memoarima dotakla se i propalih veza, zavisnosti, silovanja, samoubistva i drugih do sada nepoznatih detalja iz njenog života. Bler je u knjizi otvoreno govorila o tome kako je bila žrtva silovanja i da je dva puta pokušala da izvrši samoubistvo. Prvi put je pokušala zbog neuzvraćene i neuzvraćene ljubavi tokom studija.

- Ušala sam u njegovu kuću. Uzela sam šaku tableta i otišala u njegovo kupatilo gde sam sela na pod i pila tekilu. Ali u poslednjem trenutku me uhvatila panika. Na kraju je njegova mama pozvala Hitnu pomoć koja me je odvezla u bolnicu - opisala je Selma.

Ona se osvrnula i na prve simptome multiple skleroze.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/ selmablair

- Koliko god tužno zvučalo, mislim da te godine možda ne bih preživela bez alkohola. Sada znam da sam imala simptome MS i da sam pokušala da se samolečim alkoholom - napisala je glumica koja je ove simptome počela da primećuje još u mladosti.

Selma je otkrila bolne detalje ove bolesti u svom dokumentarcu 'Predstavljamo, Selma Bler'.

- Rekli su mi da pravim planove za umiranje, ne zato što bolujem od multiple skleroze, već zato što se borim protiv toga - rekla je glumica u filmu.

Rediteljka Rejčel Flajt pokazala je kako se glumica podvrgava tretmanu matičnim ćelijama, što je obećavajuće za njeno stanje, ali i dalje ima ozbiljne posledice po organizam. Na Selminom licu su se pojavile modrice, trpi bol, a pritom priča o osećanjima straha i smrtnosti i nikada ne gubi optimizam.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.