PRELAZILA PRUGU SA SLUŠALICAMA U UŠIMA I NIJE ČULA VOZ: Kraj snimka nije za one sa SLABIM SRCEM (VIDEO)
Voz, Foto: Boško Karanović

TRAUMA

PRELAZILA PRUGU SA SLUŠALICAMA U UŠIMA I NIJE ČULA VOZ: Kraj snimka nije za one sa SLABIM SRCEM (VIDEO)

Snimak je, naravno, završio na društvenim mrežama

Objavljeno:

Hod po ivici života i smrti, prelaženje pruge dok „trešti“ muzika preko slušalica i nesvesnost voza koji nailazi. Ovako se ukratko može opisati šokantan snimak koji se širi društvenim mrežama.

Devojka je sa sušalicama na ušima prelazila prugu i nije čula da joj se voz približava. A nije ni gledala. A onda ju je sam Bog spasio. Toliko da za sekundu, a možda i mili, piko, ili čak nano deo te jedne sekunde izbegne da je voz pokosi i usmrti, ili pak nanese opasne telesne povrede.

Situacija je bila zabeležena na sigurnosnim kamerama železničke stanice, a devojka se na kraju krsti u šoku, strahu i nesvesti da je umalo sebi presudila zbog nepažnje i nedovoljne prisebnosti dok joj u zagrljaj pritrčava jedna žena, očigledno da je zagrli i uteši.

Snimak je, naravno, završio na društvenim mrežama, a mnogi su u besu osudili mentalnu odsutnost devojke koja je zbog slušalice i muzike sebi mogla da oduzme život, a da i vozača i njegovu porodicu unesreći.

Drugi su, pak, iskreno napisali da su imali slične situacije, ali da su nakon toga bili mnogo obazriviji, te da veruju da devojka takvu grešku i takav rizik više nikada neće ponoviti.

A nadamo se da će svi generalno shvatiti koliko nošenje slušalica na ulici i u saobraćaju može da bude opasno.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.