BAJDEN OBJAVIO SLIKU IZ OVALNE SOBE, 1 DETALJ SVIMA ZAPAO ZA OKO: Da li je ovo BIZARNA OPSESIJA lidera SAD? (FOTO)
Bajden, Foto: EPA-EFE/Ron Sachs / POOL

DOKAZ?

BAJDEN OBJAVIO SLIKU IZ OVALNE SOBE, 1 DETALJ SVIMA ZAPAO ZA OKO: Da li je ovo BIZARNA OPSESIJA lidera SAD? (FOTO)

Njegov nalog na Tviteru podelio je njegovu sliku na telefonu uz natpis „Danas sam razgovarao sa predsednikom Zelenskim da podvučem da SAD nikada neće priznati rusku navodnu aneksiju ukrajinske teritorije"

Objavljeno:

Nije tajna da predsednik Džo Bajden već neko vreme ima bizarnu opsesiju svojim prethodnikom, prenosi IJR.

Ali počinje da se čini da je Bajdenov fokus na bivšeg predsednika Donalda Trampa više od politike. Zaista, skoro da možete zamisliti kako traži od svojih pomoćnika da provere orman kako bi se uverili da se Tramp tamo ne krije pre nego što ode u krevet - možda zato stalno ide u Delaver.

Bajden je navodno nazvao 45. predsednika „najgorim predsednikom“ u istoriji SAD i veruje da bi trebalo da bude krivično gonjen. Takođe je rekao Amerikancima koji stoje pred zaista jezivom pozadinom da Tramp i „MAGA republikanci“ predstavljaju „ekstremizam koji ugrožava same temelje naše republike“.

Ali u utorak su Amerikanci još jednom zavirili u Bajdenovu opsesiju Trampom.

Predsednici obično izlažu memorabilije na stolu iza Resolute Desk u Ovalnoj sobi. Zaista, Bajden je postavio bistu organizatora rada Cezara Čavesa i porodične fotografije ubrzo nakon što je preuzeo dužnost.

Njegov nalog na Tviteru podelio je njegovu sliku na telefonu uz natpis „Danas sam razgovarao sa predsednikom Zelenskim da podvučem da SAD nikada neće priznati rusku navodnu aneksiju ukrajinske teritorije“.

„Ponovo sam potvrdio svoju posvećenost da nastavim da podržavam Ukrajinu, uključujući i današnji novi paket bezbednosne pomoći vredan 625 miliona dolara“, dodaje se.

Jedan detalj slike mogao bi da ostane neprimećen od prosečnog korisnika Tvitera.

Međutim, Robert Kosta iz CBS Nevs-a istakao je gomilu knjiga iza predsednika i napisao: „Predsednik ima zanimljivu gomilu knjiga u Ovalnoj kancelariji"

Bez sumnje, knjiga „Opasnost“, koju su napisali Kosta i čuveni novinar Bob Vudvord, bila je ono što je privuklo njegovu pažnju.

„Tranzicija sa predsednika Donalda Džej Trampa na predsednika Džozefa R. Bajdena mlađeg je jedan od najopasnijih perioda u američkoj istoriji. Ali, kako prvi put otkrivaju broj 1 međunarodnog bestselera Bob Vudvord i priznati reporter Robert Kosta, to je bila mnogo više od domaće političke krize“, navodi se u opisu knjige.

Nastavlja se: „Ova klasična studija Vašingtona vodi čitaoce duboko u Trampovu Belu kuću, Bajdenovu Belu kuću, kampanju 2020. i Pentagon i Kongres, sa živopisnim izveštajima očevidaca o tome šta se zaista dogodilo.

Knjiga je objavljena prošle godine, pa je moguće da je predsednik konačno stigao da je pročita. Možda je ovo odgovor na pitanje kako Bajden provodi noći — pošto retko održava javne događaje uveče. Možda se ušuška u Ovalnoj kancelariji sa džemperom i šoljicom Erl Grej čaja i čita knjige o tome koliko je Tramp užasan i koliko će teško biti njegovo predsedništvo. Uostalom, on se stalno sastaje sa istoričarima kako bi mogao da čuje u kojoj je opasnosti američka demokratija.

Ovo je kao ono što komentatori rade tokom svojih TV hitova kada pozicioniraju ono što je popularna knjiga tog vremena iza njih, tako da svi mogu da vide da su jedan od njih.

Opušteno pozicioniranje „Opasnosti“ izgleda kao da je to suptilan način da se kaže: „Da, znam da je Tramp užasan“.

Ipak, čini se čudnim da predsednik - koji je vodio kampanju za jedinstvo - očigledno čita o tome koliko je Tramp "loš".

Moglo bi biti priznanje da ponavljanje 2020. verovatno ne bi išlo na isti način osim ako demokrate ne mogu da uplaše Amerikance o pretnji demokratiji. I možda on očajnički pokušava da izvuče liberalne tačke govora o 45. predsedniku kako bi pomogao u rasterećenju tog straha.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.