ŽENA SE ZGROZILA ZBOG SRAMOTNOG ČINA MUŠTERIJE: "Zbog ovoga plaćamo više..."
Prodavnica, Foto: Printscreen RTS

besna

ŽENA SE ZGROZILA ZBOG SRAMOTNOG ČINA MUŠTERIJE: "Zbog ovoga plaćamo više..."

Sve prijavila zaposlenima u radnji, i opisala situaciju na Fejsbuku

Objavljeno:

Jedna žena, koja je nedavno kupovala u poznatom supermarketu "Aldi", na Fejsbuku je ispričala šta je svojim očima videla u toj trgovini. Prema njenim rečima, druga žena je na odeljenju sa jajima prebacivala jaja iz jedne u drugu kutiju, koje su se razlikovale u ceni.

Ljutita autorka objave istakla je da je o svemu obavestila osoblje radnje. Kaže da je bila u lokalnom "Aldiju" negde u Australiji kada je otišla po jaja. Ispred nje je stajala ta žena, koja je fino otvorila nekoliko kutija s jajima i na kraju si odabrala samo ona koja je htela, dok je ostala vratila natrag na policu.

Ona napominje da je sasvim u redu da kupac otvori kutiju s jajima kako bi proverio da li je neko od njih razbijeno, ali na ovakav način birati jaja i vraćati na policu za nju je neprihvatljivo, posebno sada dok traje pandemija.

- Najveći je problem u tome što je zamenila jaja od koka koje žive u kavezu s onima iz slobodnoga uzgoja - napisala je korisnica Fejsbuka u grupi "Aldi Mums". Dakako, slobodni uzgoj kokoški smatra se humanijim pa su često i ta jaja nešto skuplja od onih iz kaveza.

Drugim rečima, prozvana žena želela je da kupi jaja iz slobodnog uzgoja, ali nije htela da plati višu cenu, pa ih je jednostavno zamenila. I drugi korisnici složili su se kako taj čin nepoznate gospođe nije fer prema drugim kupcima koji će platiti više, a dobiti manje kvalitetna jaja.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.