ŠOKANTNO, POJAVIO SE ČIPS SA UKUSOM VA*INE: Košta 1.200 dinara, a evo gde ima da se KUPI, TOTALNA NEVERICA (FOTO)
Čips, Foto: Profimedia

hit hit

ŠOKANTNO, POJAVIO SE ČIPS SA UKUSOM VA*INE: Košta 1.200 dinara, a evo gde ima da se KUPI, TOTALNA NEVERICA (FOTO)

Korisnici društvenih mreža ne prestaju da bruje o ovom proizvodu

Objavljeno:

Taman kad pomislimo da je bizarnostima došao kraj, nešto novo nas iznenadi! Tako danas imamo priliku da se upoznamo sa čipsom sa ukusom vagine.

Naime, komšanija "Chazz" iz Litvanije je tvorac ovog proizvoda koji je već pušten u prodaju. Inače, čelnici ove kompanije istakli su da je proizvod plasiran zbog nedostatka seksa među milenijalcima.

U saopštenju stoji da su "ovaj katastrofalan trend shvatili vrlo lično", a kompanija se poziva na istraživanje koje sugeriše da "milenijalci imaju tri puta manje seksa nego što su imali njihovi roditelji u njihovim godinama".

"Nakon što ga probate, setićete se svojih najluđih ljubavnih avantura, svoje prve prave ljubavi", piše na službenoj stranici kompanije.

Korisnici društvenih mreža ne prestaju da bruje o ovom proizvodu, a kako se navodi, možete ga pokloniti partneru za "početak romantične večeri".

Njegova cena iznosi skoro 1.200 dinara i možete ga kupiti samo u Evropi. Naravno, čips je naišao na burne reakcije u javnosti.

"Voleo bih da je ovo šala, ali bojim se da nije", "Ne mogu ni da shvatim kome misle ovo da prodaju", "Ne želim ni da razmišljam o aromi ovog čipsa", "Je l' ovo stvara veće uzbuđenje ili šta?", "Zašto bi iko voleo da jede nešto sa ukusom vagine?", glasili su brojni komentari.

Inače, čips se sastoji od 56 odsto krompira, biljnog ulja, soli, luka, šećera, ekstrakta kvasca, prirodne arome, limuna u prahu , peršuna, lovorovog lista i sl.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.