IZREŠETAO DEVOJKU (21) IZ KALAŠNJIKOVA KAD JE VIDEO ŠTA RADI SA PSOM: Bizarna stvar mu POMUTILA RAZUM, sasuo RAFAL!
Izabela Talas, Foto: Printscreen/Facebook

HOROR!

IZREŠETAO DEVOJKU (21) IZ KALAŠNJIKOVA KAD JE VIDEO ŠTA RADI SA PSOM: Bizarna stvar mu POMUTILA RAZUM, sasuo RAFAL!

Izabela je pogođena u leđa i umrla je na licu mesta, dva dana nakon svog 21. rođendana

Objavljeno: 14:05h

Devojku iz Denvera u SAD ubio je sugrađanin 10. juna 2020. jer je njen pas obavio nuždu ispred njegove kuće, a bezumno ubistvo je prošle nedelje konačno dobilo sudski epilog.

Majkl Klouz (38) razbesneo se kada je čuo da Izabela Talas (21) i njen dečko Darijan Sajmon pokušaju da nateraju svog psa Roka da obavi veliku nuždu.

Kako je tužilac rekao tokom suđenja Klouz je tada počeo da viče kroz prozor, rekavši: “Hoćeš li da dresiraš tog j*benog psa ili samo vičeš na njega!?”

Nakon toga je zgrabio “kalašnjikov” koji je dobio od prijatelja policajca, vratio se na prozor i ispalio 24 metaka u par.

Izabela je pogođena u leđa i umrla je na licu mesta, dva dana nakon svog 21. rođendana, dok je njen dečko zadobio prostrelne rane u nozu i zadnjici, ali je preživeo.

Izabela Talas
Izabela Talas foto: Printscreen/Facebook

Klouz je zatim pozvao njegovu bivšu devojku koja je svedočila protiv njega, rekavši da je preko telefona čula reči: “Ubio sam dvoje ljudi”

Počinilac je kasnije tog dana uhapšen kada je policija zaustavila njegovo vozilo.

Klouzovi advokati su tvrdili da je doživeo nervni slom zbog zlostavljanja u detinjstvu, uzastopnih otkaza i raskida, ali porota se nije složila, pa je od strane porote proglašen krivim za prvostepeno ubistvo i pokušaj ubistva.

Po zakonu savezne države Kolorado, trebalo bi da dobije doživotnu robiju, ali će odluka o dužini zatvroske kazne biti doneta 4. novembra.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.