ALBANSKA PROVOKACIJA Fotografija koja je razbesnela Grke! (FOTO)
Foto: mkd.mk

NEGATIVNE REAKCIJE

ALBANSKA PROVOKACIJA Fotografija koja je razbesnela Grke! (FOTO)

Grčke vlasti saslušavaju vojnike i njihove komandire protiv kojih su pokrenute disciplinske mere
Objavljeno:

Grupa vojnika Albanaca u Armiji Makedonije (ARM) solidarisala se s grčkim vojnicima albanskog porekla koji su pod istragom zbog simboličnog isticanja državnog znamenja Albanije - dvoglavog orla, preneli su danas makedonski mediji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Portal shqiperiaime.al preneo je fotografiju koju su vojnici ARM postavili na društvenim mrežama, na kojoj su na grudima ukrstili šake u obliku krila orla.

DŽIHADISTI SA BALKANA POHAPŠENI U AUSTRIJI: Velika akcija policije u Beču i Gracu!

Na isti način se ranije slilkala grupa grčkih vojnika albanskog porekla, zbog čega je pod istragom.

U tekstu pod naslovom "Grčka se naljutila zbog dvoglavog orla… dobila poruku od makedonske armije" piše da je fotografija napravljena u kasarni u Velesu.

Makedonski sajt Mkd.mk dodaje da nema zvaničnih informacija da li je ARM pokrenula istragu i da li to smatra ozbiljnim bezbednosnim incidentom.

Fotografija sedam grčkih vojnika albanskog porekla, koja se pojavila u subotu, na kojoj su na grudima ukrstili šake u obliku dvoglavog orla, državnog simbola Albanije, izazvala je strogu istragu u grčkoj armiji i negativne reakcije u javnosti.

foto: mkd.mk

Grčke vlasti saslušavaju vojnike i njihove komandire protiv kojih su pokrenute disciplinske mere, a grčki mediji ukazuju da je dvoglavi orao simbol albanskog iredentizma.

Grčka armijska istraga ispituje kako je u kasarnu uneta kamera i da li je fotografisano još nešto, a vojnicima su oduzeti mobilni telefoni.

foto: mkd.mk

Makedonski vojnici koji su na društvenim objavili svoju fotografiju sa simbolom dvoglavog orla na grudima, su regruti koji još nisu položili zakletvu, a armijske službe razmatraju mogućnost da podignu optužnicu, navodi portal Mkd.mk.

Bonus video: Tvrde da Trampov telohranitelj nosi VEŠTAČKU RUKU? A razlog je posebno žestok!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.