MAJKA USNIMLJENA KAKO VUČE ĆERKU U ŠKOLU: Svi ZANEMELI od ŠOKA, komentari na MREŽAMA samo PLJUŠTE! (VIDEO)
Majka vuče ćerku u školu, Foto: Printscreen/Twitter/@DaZivimSan

DA LI JE MOGUĆE?

MAJKA USNIMLJENA KAKO VUČE ĆERKU U ŠKOLU: Svi ZANEMELI od ŠOKA, komentari na MREŽAMA samo PLJUŠTE! (VIDEO)

Na snimku koji je objavljen danas majka "nosi" svoju ćerku do škole tako što je drži za ručke od ranca i vuče kroz ulicu do obrazovne institucije

Objavljeno:

U narodu u kažu da "od kolevke pa do groba najlepše je đačko doba". Sa ovom fazom jedan deo školaraca nikako se ne bi složio. A, u čuvenoj borbi između roditelja i dece koja će smisliti svaki mogući razlog da tog jutra ne spakuju rančeve i krenu u školi - nema pobednika. Roditelji su na izmaku snage, a deca uporna i tvrdoglava. Šta onda činiti?

Od početka septembra na društvenoj mreži Tviter kruže snimici mama i tata koji više ne znaju kako da nateraju svoje mališane u školu, ali jedan "prinudan" način vođenja deteta u školu postaje sve češći.

Na snimku koji je objavljen danas majka "nosi" svoju ćerku do škole tako što je drži za ručke od ranca i vuče kroz ulicu do obrazovne institucije.

"Optimizam, vidi se", "Nekome se baš ne ide u školu", "Neko se baš zainatio", "Ovako i ja kad krene fakultet", "Ovo su muke svakog jutra", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

(Espreso / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.