SAZNAO JE DA POSEDUJE ĆEBE OD POLA MILIONA ZBOG JEDNOG DETALJA: Možda ga i vi imate, a da toga niste ni svesni
Muškarac, Foto: Printscreen

KAKAV CAR

SAZNAO JE DA POSEDUJE ĆEBE OD POLA MILIONA ZBOG JEDNOG DETALJA: Možda ga i vi imate, a da toga niste ni svesni

Jedan čovek se pojavio u emisiji i doneo je ćebe koje je dobio kao nasledstvo

Objavljeno:

Šokirao se kada je saznao, a možda ga i VI posedujete!

U jednoj popularnoj, američkoj emisiji, u kojoj ljudi donose na procenu antikvitete i naizgled obične predmete iz svojih kuća i očekuju da im voditelj kaže da mogu neku sumu novca da zarade na njima.

Jedan čovek se pojavio u emisiji i doneo je ćebe koje je dobio kao nasledstvo koje se prenosilo kroz njegovu porodicu.

Verovao je da nema neku vrednost i da je obično parče tkanine, ali je svakako odlučio daga donese u emisiju, a kada je saznao za njegovu vrednost, malo je reći da se prijatno iznenadio.

Ćebe je jedna od najčistijih formi tkanja Navaho Indijanaca. Nosi naziv Ute ćebe i dizajnirano je specijalno za poglavice da ga nose. Tkanje je toliko kvalitetno urađeno da je njegova površina čak u mogućnosti i da odbija vodu.

Napravljeno je 1840-ih godina i jedno je od prvih tkanja koje je uradilo Navaho pleme. Voditelj mu je objasnio da poseduje predmet koji se može smatrati nacionalnim blagom i da je njegova minimalna vrednost 350.000 dolara, a može dostići cenu i od pola miliona dolara.

Čovek je objasnio da nije bogat i bio je šokiran ovom informacijom i nije znao šta da kaže. Voditelj se otprilike isto osećao i priznao da je bio fasciniran kada je video ćebe i da ovako vredan antikvitet nisu imali u emisiji godinama.

Pogledajte video, ukoliko želite da vidite reakciju čoveka i voditelja, a pogledajte po kući, možda i vi otkrijete neki predmet koji ima veliku novčanu, a možda i istorijsku vrednost.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.