JEZIVA TRAGEDIJA POTRESLA BEČ: Dečak (11) bacio devetomesečnog brata sa BALKONA?
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROR!

JEZIVA TRAGEDIJA POTRESLA BEČ: Dečak (11) bacio devetomesečnog brata sa BALKONA?

Ono što je dosad poznato je da je 33-godišnja majka oba dečaka u vreme nesreće bila u kuhinji

Objavljeno:

Užasna porodična drama dogodila se u petak uveče oko 19.40 sati u stambenom kvartu Donaustat u Beču. Policija je izvestila kako je na travnjaku pod balkonom jedne od stambenih zgrada pronađeno devet meseci staro dete, koje je nešto kasnije po dolasku u bolnicu preminulo od teških povreda. Još uvek se ne zna šta se tačno dogodilo.

Policija sumnja da je devetomesečnu bebu s balkona u stanu na petom spratu bacio njen stariji 11-godišnji brat, koji prema policijskom izveštaju, boluje od “neurološke bolesti”. Nije navedeno koje. Da li su policijske sumnje opravdane, zasad se još ne zna.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ono što je dosad poznato je da je 33-godišnja majka oba dečaka u vreme nesreće bila u kuhinji. Deca su prema njenom iskazu bila u dnevnom boravku. Kada je ponovo iz kuhinje ušla u dnevni boravak, u njemu je bio samo 11-godišnjak. Devetomesečne bebe više nije bilo nigde u stanu. Nešto kasnije pronađena je na travnjaku ispod balkona zgrade i odmah je pozvana Hitna pomoć. Uprkos brzoj intervenciji, dečaku nije bilo spasa. Beba je umrla nešto kasnije u jednoj od obližnjih bečkih bolnica.

Bonus video:

04:57

BRZE VESTI 11.09.2022. 12.55

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.