STRAVIČNA TRAGEDIJA, BEBA UMRLA SAMA U STANU: Mališan peminuo od OVOGA, pre toga usledio neviđeni HOROR!
Natali i Hari Kejn, Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS!

STRAVIČNA TRAGEDIJA, BEBA UMRLA SAMA U STANU: Mališan peminuo od OVOGA, pre toga usledio neviđeni HOROR!

Beba ostavljena da umre sama od dehidracije danima nakon što je mama uzela fatalno predoziranje

Objavljeno:

14-mesečna beba umrla je sama u stanu do tri dana nakon iznenadne smrti njegove mame usled udisanja tečnosti iz upaljača, saznaje se u istrazi.

Iskusni bolničari ostali su „vidno uznemireni“ kada su u decembru prošle godine pronašli tela Harija i Natali Kejn u njihovoj kući u Vajthejvenu, u Kambriji.

Prijatelji i rođaci rekli su u istrazi o njihovoj smrti da je Natali bila ljubazna i odana majka koja je bila uzbuđena zbog svog prvog „pravog“ Božića sa malim detetom.

Ali niko nije mogao da shvati zašto je 27-godišnjakinja, koja je ranije patio od zavisnosti, ali je ustanovljeno da je čist samo nedelju dana ranije, odlučiča da udahne tečnost za upaljač negde na Badnje veče.

Natali je umrla nakon što je podlegla katastrofalnim posledicama dobrovoljnog udisanja butana, zaključila je pomoćnica mrtvozornika Margaret Tejlor.

Pronađena je kako leži pored gomile neotvorenih poklona, saznaje istraga.

Gospođa Tejlor je dodala: „Hari je umro od posledica dehidracije jer je ostao sam nakon smrti svoje majke.“

Obdukcija je pokazala da je možda preživeo i do tri dana nakon što je Natali umrla.

Natali i Heri Kejn
Natali i Heri Kejn foto: Printscreen/Facebook

Istraga je saznala da je Natali odrasla u Kambriji i da je pohađala osnovnu školu Meriport pre nego što je provela vreme u Morskim kadetima, što joj je omogućilo da putuje širom sveta.

Takođe je bila model za "Littlevoods", a kasnije se pridružila vojsci gde je služila kao vozač teretnog vozila pre nego što je otpuštena zbog problema sa alkoholom.

Natali je patila od depresije tokom većeg dela svog života i dobijala je podršku od službi, uključujući Recoveri Steps Cumbria i Vomen Out Vest nakon što je patila od zavisnosti od droga i zlostavljanja u porodici.

Jedna prijateljica je primetila da je želela da izbegne svog bivšeg partnera i Harijevog oca kako bi izbegla ponavljanje negativnog ponašanja.

Svi oni koji su je poznavali i svedočili u istrazi govorili su o njoj kao o voljenoj i odanoj majci čiji se život vrtio oko Harija. Vodila bi ga u park svaki dan i nije imala brigu o deci jer je želela da bude sa njim što je više mogla.

Njen brat Skot se prisetio uzbuđenja kada je pričala o svojoj trudnoći i primetio da je od tog trenutka dosta odrasla.

Policija je konačno pozvana 30. decembra, kada Natali nije uspela da prikupi recept i nije bila u kontaktu ni sa jednom službom.

Policajac je poslat u stan, ali nije dobio odgovor. Razgovarao je sa komšijama u okolnim stanovima u Velington Rou koji su se setili da je nisu videli nekoliko dana.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

Policajac je dobio dozvolu da uđe u imanje koje je bilo otključano i zatekao je Natali kako leži u dnevnoj sobi pored neotvorenih božićnih poklona.

Bolničar je primetio prisustvo supstance u njenom nosu i bocama tečnosti za upaljač, što je u skladu sa zloupotrebom supstanci.

Harijevo telo je tada pronađeno u kupatilu.

U izjavi koju je sažela gospođa Tejlor, Skot je o svojoj sestri rekao: „Ona je bila jedna od najboljih mama koje sam ikada video. Bila je tako puna ljubavi, pažljiva i brižna. Poslednja godina njenog života vrtela se oko Harija."

Hari je opisan kao srećna beba koja je očigledno volela svoju mamu.

(Espreso/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.