BIO JE NA GROBLJU A ONDA JE SLIKAO NEŠTO U ŠTA MNOGI NE VERUJU! Pogledajte dobro sliku, pa prosudite sami, JEZA!
Foto: Reddit

DUHOVI U NAMA

BIO JE NA GROBLJU A ONDA JE SLIKAO NEŠTO U ŠTA MNOGI NE VERUJU! Pogledajte dobro sliku, pa prosudite sami, JEZA!

Vojska Unije je u ta 72 julska sata potukla je Konfederalce i usmerila Građanski rat u svoju korist

Objavljeno:

Upitate li američke stručnjake za paranormalne fenomene koje mesto smatraju izrazito aktivnim na području SAD, odnosno prepunim duhova, većina će odmah spomenuti Getizburg.

U okolini tog grada u Pennsilvaniji se 1863. godine odvila jedna od najvećih bitaka u istoriji na prostoru Severne Amerike, a procene govore da je tokom tri dana žestokih borbi tamo živote položilo više od 46 hiljada ljudi.

Vojska Unije je u ta 72 julska sata potukla je Konfederalce i usmerila Građanski rat u svoju korist, a do danas je zabeleženo na stotine svedočanstava da je duše pokojnih boraca još uvek moguće videti na sve strane.

Tako se pre neki dan i jednom korisniku Redita učinilo da je imao posla sa onostranim:

Duh
foto: Reddit

– Otišao sam da posetim groblje kako bih odao počast i primetio kako se nešto miče iza stabla. Fotografisao sam i dobio ovo. Moram priznati da je to bilo vrlo intenzivno iskustvo – napisao je uz objavu koja je prikupila više od stotinu komentara.

– Da, poslednji put kada sam prolazio jednim od bojišta, čuo sam oko sebe korake i čoveka kako uzvikuje naredbe – odgovorio mu je na to još jedan od potencijalnih svedoka paranormalnog, dok se drugi “reditor” na to nadovezao tvrdnjom da lokalni meštani često na tom području čuju topove, pozive na marš ili paljbu.

Inače, upravo iz jedne šume kraj Getizburga dolazi jedan od najintrigantnijih “paranormalnih” snimaka.

Zabeležen je prije puno godina, tačnije 2001., u vreme kada se sa videima nije baš tako lako moglo manipulisati pomoću alata za obradu.

Ukratko prepričano, toga se dana jednoj porodici učinilo da je u daljini posmatrala vojnike kako marširaju, pa su to čak i snimili.

(Espreso/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.