KAKAV JE OVO HOROR? Preživeo dva napada ALIGATORA, zbog KRVOLOČNOG predatora ostao bez DELA TELA!
Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube/BBC

jezivo!

KAKAV JE OVO HOROR? Preživeo dva napada ALIGATORA, zbog KRVOLOČNOG predatora ostao bez DELA TELA!

Godine 2020., Gracijani je na Fejsbuku objavio da je skoro izgubio ruku pre devet godina zbog aligatora je uhvatio u zamku

Objavljeno:

Direktoru divljih životinja parka na Floridi amputirana je šaka nakon što ga je napao aligator po drugi put za manje od jedne decenije.

Dok je vodio „rutinsku interakciju“ sa aligatorima u Florida Gator Gardens, Greg Gracijani je „ozbiljno povređen“, navodi se u saopštenju parka preko Fejsbuka prošle nedelje.

Podvrgnut je „delimičnoj amputaciji leve ruke“ pre nego što je prebačen u opštu bolnicu Tampa na dalje lečenje. Hirurzi su uspeli da mu ponovo zakače ruku tokom devetočasovne procedure, dodao je zoološki vrt.

Deleći naknadnu objavu u petak, Florida Gator Gardens je rekao da je incident izazvao „ekstremnu povredu“ Gracijanijeve ruke, ostavljajući je „povezanu jednom tetivom“, dodajući: „Tetiva i neki mišić koje je hirurg morao da odvrne 6 puta tokom početne operacije."

Iako su lekari uspeli da mu spasu ruku od potpune amputacije, njegova ruka „jednostavno nije mogla da se oporavi“.

Gracijani je prvi put počeo da komunicira sa gmizavcima kada je imao 7 godina, kažu u zoološkom vrtu, a zamalo je ostao bez desne ruke 2013.

Bazen, Ruka
foto: Profimedia

„Vratio se samo odlučniji da svoju strast prema reptilima podeli sa svetom. Uveravao nas je da ovo nije drugačije“, rekao je Florida Gator Gardens, dodajući da Gracijani nije dozvolio da ga incident spreči da „propoveda“ svest o reptilima i obrazovanje svom medicinskom timu.

Park je u svom početnom postu naveo da aligator koji je uključen nije povređen i da će ostati u zoološkom vrtu.

Takođe je podelio fotografije koje uključuju Gracijanija u bolnici i rendgenski snimak njegove ruke, kao i sliku napravljenu nakon što mu je ruka ponovo pričvršćena i slike na kojima je on u interakciji sa aligatorima. Nije jasno da li je jedan od reptila na slici napao Gracijanija.

Očekuje se da će ove nedelje biti pušten iz bolnice.

Godine 2020., Gracijani je na Fejsbuku objavio da je skoro izgubio ruku pre devet godina zbog aligatora je uhvatio u zamku. U svom postu, on je podelio članak napisan o incidentu u kojem je navedeno kako je uspeo da spase ruku od amputacije.

1 / 5 Foto: Printscreen/Twitter

"Kad god radite sa životinjama, uvek postoji rizik", rekao je zoološki vrt u svom naknadnom saopštenju u petak. "To je nešto što su Greg i ljudi koji ga vole oduvek prihvatali. Ovaj incident je isto tako lako mogao da bude fatalna tragedija. Tako smo srećni što smo dobili još jednu priliku da jurimo svoje strasti i živimo život sa onima koje volimo."

Bonus video:

02:29

DAČIĆ BLIŽI STOLICI MINISTRA ODBRANE! Matić smatra da slučaj Nebojše Stefanovića povećao NEPOVERENJE KOD PREDSEDNIKA

(Espreso/People)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.