TRAMP KRENUO SILOVITO: Počelo rušenje Obamacare-a, vratio Čerčila u Belu kuću, izbacio gejeve sa sajta!
Foto: AP

oštar start

TRAMP KRENUO SILOVITO: Počelo rušenje Obamacare-a, vratio Čerčila u Belu kuću, izbacio gejeve sa sajta!

Saopšteno je da nova administracija planira da razvije raketni sistem koji bi trebalo da zaštiti SAD od napada Irana i Severne Koreje
Objavljeno: 10:01h

Donald Tramp, novi predsednik SAD, potrošio je samo nekoliko sati na poziciji najmoćnijeg čoveka na svetu pre nego što je krenuo sa bitnim promenama i zaokretom u američkoj politici.

Prvo što je uradio bilo je potpisivanje izvršne naredbe kojom se slabi sistem "Obama ker", koji je bio jedan od kamena temeljaca politike bivšeg predsednika Baraka Obame.

Izvršnom naredbom o sistemu zdravstvene zaštite predsednik Tramp je naredio da se odgodi primena odredbi koje nameću fiskalna opterećenja državi, kompanijama i pojedincima, prenose agencije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šef kabineta Rajns Pribus poslao je svim agencijama dopis da zamrznu svu regulativu, kako bi nova administracija imala vremena da ih pregleda.

Bela kuća je saopštila da nova administracija planira da razvije raketni odbrambeni sistem koji će štititi SAD "od napada Irana i Severne Koreje".

Sa sajta Bele kuće uklonjena je stranica o LGBT populaciji, a umesto nje postavljena je stranica sa novostima o predsedniku Trampu.

Tramp je ispunio i obećanje dato svojim prijateljima iz Britanije: u Ovalnu sobu je vratio bistu Vinstona Čerčila, umesto koje je Obama stavio bistu Martina Lutera Kinga.

BONUS VIDEO: TRENUTAK KOJI JE PROMENIO SVE: Ovako su se upoznali Donald i Melanija Tramp

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.