USRED CRKVENOG VENČANJA URADIO BIZARNU STVAR: Gost RAZBESNEO sve, zar mu NIŠTA nije SVETO?! (VIDEO)
Venčanje, Foto: Printscreen/TikTok/iuliano666

ovo mu nije trebalo

USRED CRKVENOG VENČANJA URADIO BIZARNU STVAR: Gost RAZBESNEO sve, zar mu NIŠTA nije SVETO?! (VIDEO)

Za sada nije sigurno kada i gde se odigralo venčanje

Objavljeno:

Mladenci iz regiona postali su hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio video snimak njihovog crkvenog venačanja, koje je umalo upropašćeno reakcijom jednog od gostiju.

Dok je pravoslavni sveštenik venčavao par, jedan od gostiju, koji je stajao iza mladoženje u trenutku kada je svešteno lice stavljalo krune na glave mladenaca, rešio je da se bizarno našali sa mladoženjom.

Naime on mu se prišunjao i jako ga udario otvorenom šakom po temenu. Tom prilikom mladoženji je spala venčana kruna sa glave.

I dok je nekulturni gost okretao sve na šalu, prvo hvatajući krunu koja je pala nakon udarca, a zatim je pokušao ponovo da je namesti, mladoženja i sveštenik, kao i ostali prisutni nisu krili nezadovoljstvo i ljutnju njegovim potezom.

Trudeći se da ostane priseban i da obred privede kraju, sveštenik je prekorno pogledao prema mladiću. Ono što je mnogima takođe zasmetalo, bila je i odevna kombinacija samog gosta, koji je na venčanje došao u majici, bermudama i patikama.

U komentarima koji su nastupili ispod snimka na Tik Toku, ljudi su besno komentarisali kako razumeju da se neko napije na svadbi, pa da se čak i pijan našali sa mladencima, ali da to učini tokom samog čina venčanja i to u trenutku kada mladenci samo što nisu izgovorili svečano "da", nije ni prijateljski, a ni ljudski, kao i da za ovakvo ponašanje nema ni grama razumevanja.

Za sada nije sigurno kada i gde se odigralo venčanje.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.