ISPLIVAO HOROR SNIMAK DŽINOVSKE ZMIJE! Zanemećete kada vidite KOLIKA JE, neće vam biti DOBRO! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Twitter@tuidelescribano

UŽAS

ISPLIVAO HOROR SNIMAK DŽINOVSKE ZMIJE! Zanemećete kada vidite KOLIKA JE, neće vam biti DOBRO! (VIDEO)

Na društvenoj mreži je objavljen stravičan snimak velikog gmizavaca koji se probija prema prozorskim vratima

Objavljeno: 22:48h

Uznemirujući snimak džinovske zmije koja klizi preko zida u nešto što izgleda kao ulaz na trem kuće postao je viralan na Tviteru.

Na društvenoj mreži je objavljen stravičan snimak velikog gmizavaca koji se probija prema prozorskim vratima nepoznatog imanja uz natpis: „Život u blizini džungle vam omogućava da posetite slatke male životinje."

Zmija, koja izgleda debela skoro kao deblo, može se videti kako klizi u neposrednoj blizini motocikla, bicikla i kaveza za ptice, što daje dodatnu verodostojnost teoriji da je zgrada na snimku zaista stambena.

Snimak je takođe podelio na Instagram nalog evergladesholidaipark, dok je istaknuta ličnost na Tviteru i bivša NBA zvezda Reks Čepmen takođe podelila verziju snimka preuzetu sa naloga TheFigen.

Poreklo klipa je za sada nejasno.

Jedan korisnik Tvitera komentarišući verziju snimka koji je podelio TheFigen tvrdi da je registarska tablica motocikla označavala lokaciju kao „Centralna Java, Indonezija“, ali to za sada nije potvrđeno.

U međuvremenu, korisnik Instagrama koji je odgovorio na verziju koju je podelio evergladesholidajpark spekuliše da je zmija verovatno „ženka duga oko 18 ili 20 stopa, teška oko 120-160 funti i stara oko devet-12 godina.

Međutim, jedna stvar oko koje su se svi mogli složiti je da je video bio za uznemirujuće gledanje.

To nije iznenađenje s obzirom da je istraživanje IouGov America iz 2022. pokazalo da skoro svaki treći odrasli Amerikanac rangira zmije kao svoj najveći strah ispred visine, pauka i javnog govora.

Učesnici studije su takođe ispitani koliko se plaše svake vrste straha koji su izabrali, a zmije su ponovo izašle na prvo mesto sa 61 odsto onih koji su rekli da ih se plaše priznajući da ih se „mnogo plaše“.

To na neki način objašnjava snažnu reakciju koju izaziva snimak. Ovo je posebno bilo očigledno među onima koji su komentarisali verziju koju je objavio Čepmen. "O dođavola ne!" jedan je napisao, a drugi je priznao: "Ne slažem se sa tim."

Neki su pokušali da otklone strahove u vezi sa džinovskim gmizavcem. "Čuvam zmije. Nema potrebe da se plašim", napisao je jedan korisnik Tvitera.

"Velika je, ali verovatno uglavnom poslušna. Sklanjajte se s puta, samo će krenuti dalje."

Uprkos ovom uveravanju, mnogi su ostali oprezni. „Ne plašim se, ali bih se držao podalje od zmije jer ne želim da se zajebavam i saznam koliko je ta stvar gladna“, napisao je jedan korisnik.

U međuvremenu, na Instagramu, drugi korisnik je priznao da bi, iako je to bila „lepa životinja“, verovatno pozvali nekoga da je „spasi“ ili eventualno sakrio i „sačekao dok ne ode“.

(Espreso/Newsweek)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.