I POLITIČARI IMAJU DUŠU! Sana Marin se PONOVO oglasila o SNIMKU O KOME BRUJI SVET, u svoju ODBRANU rekla OVO
Sana Marin, Foto: Printscreen

zabava

I POLITIČARI IMAJU DUŠU! Sana Marin se PONOVO oglasila o SNIMKU O KOME BRUJI SVET, u svoju ODBRANU rekla OVO

Mnoge Finkinje su objavile video snimke na kojima plešu i piju kako bi pokazale podršku premijeru, dok je Marin rekla da se nada da će 2022. godine biti prihvaćeno da čak i oni koji donose državne odluke mogu da plešu, pevaju i idu na žurke

Objavljeno:

Premijerka Finske, 36-godišnja Sana Marin, rekla je juče na konferenciji za novinare svoje Socijaldemokratske partije da vredno radi kao šef vlade.

Ona je dodala da kao premijerka treba da ima pravo na privatan život i da političari imaju pravo i na zabavu. Njene izjave dolaze nakon što su se prošle nedelje pojavili snimci zabave u njenoj rezidenciji Kesaranta na kojoj je Marin pevala, plesala i zabavljala se. Ona se juče izvinila za fotografije iz svoje rezidencije na kojima se ljube žene u toplesu.

"Ja sam samo čovek. Protekla nedelja je bila teška... Ponekad previše čeznem za radošću, svetlošću i zabavom usred tamnih oblaka", rekla je Marin na ivici suza, prenosi Gardijan.

„I političari imaju slobodnog vremena i provode ga sa prijateljima“ Marin je najmlađa osoba na mestu premijera na svetu. Ona je rekla javnosti da nije propustila nijedan dan na poslu.

"Želim da verujem da će ljudi više gledati šta radim na poslu nego šta radim u slobodno vreme. Ni jedan zadatak nije poništen... Još uvek učim, ali dobro radim svoj posao i ja ću uradi to kao i pre. Razmišljam o Ukrajini, mislim na građane i radim svoj posao“, rekao je Marin.

Premijerka Finske, Finska, Sana Marin
foto: EPA-EFE/KIMMO BRANDT, Društvene mreže

Upitana da li bi nešto promenila u svom ponašanju, Marin je rekla da lično ne vidi ništa loše u tome da političari imaju slobodno vreme i da ga provode sa prijateljima. „Na biračima je da procene da li im to odgovara i da o tome iznesu svoje mišljenje na izborima“, rekao je finski premijer.

Mnoge Finkinje su objavile video snimke na kojima plešu i piju kako bi pokazale podršku premijeru, dok je Marin rekla da se nada da će 2022. godine biti prihvaćeno da čak i oni koji donose državne odluke mogu da plešu, pevaju i idu na žurke.

1 / 6 Foto: Printscreen/Twitter

"Siguran sam da ima i drugog video materijala. Osećam se kao da me stalno snimaju i ne osećam se dobro. I normalne stvari se prikazuju tako da izgledaju loše", tvrdi ministarka Finske.

Bonus video:

04:54

BRZE VESTI 24.08.2022 15:55

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.