IZGULJENU ĆERKU TRAŽILI 24 GODINE: Nisu ni slutili na OVO, bila je mnogo BLIŽE nego što su mislili! (VIDEO)
Devojka, Foto: Youtube/Printscreen

ŠOKANTNO

IZGULJENU ĆERKU TRAŽILI 24 GODINE: Nisu ni slutili na OVO, bila je mnogo BLIŽE nego što su mislili! (VIDEO)

Obilazili su domove za nezbrinutu decu i objavljivali u novinama oglase da je ona nestala

Objavljeno:

Roditelji su tragali za izgubljenom ćerkom 24 godine. Niko nije znao gde je otišla. Obilazili su domove za nezbrinutu decu i objavljivali u novinama oglase da je ona nestala. 8. januar 1994. bio je najgori dan u životima Vang Mingkinga i Liua Denginga.

Dok su bili na poslu prodaje voća u Kini, sa njima je bila njihova trogodišnja ćerka Ćifeng. Sećaju se da je pijaca bila puna, i da je Vang trebalo da razmeni novac sa kupcem – ali nije imao sitno. Otišao je do susednog stola da pozajmi novac, ali kada se vratio bio je šokiran. Njegove ćerke više nije bilo.

Ovi očajni roditelji su pokušali da je pozovu, a obišli su celu pijacu i pitali ljude da li su je negde videli. Niko nije znao gde je otišla. Tražili su je nekoliko godina, ali sve uzalud. Obilazili su domove za nezbrinutu decu i objavljivali u novinama oglase da je ona nestala.

Kada je 2015. godine Vang je postao taksista imao je ideju da stavi nalepnicu sa svojom ćerkom na automobil. Umesto slike Ćifenga, Vang je postavio sliku svoje druge ćerke koja je mnogo ličila na nju. Imao je osećaj da će jednog dana možda čak i ući u njegov taksi.

Porodica nije imala sreće da pronađe Kifeng, sve dok je policijski karikaturista nije nacrtao kako bi izgledala u sadašnjem vremenu. Žena po imenu Kang Jing bila je iznenađena kada je videla skicu, jer je znala da treba nešto da podeli sa tom porodicom. Kang Jing je zapravo bila njihova ćerka Ćifeng!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.