NAJEŽIĆETE SE OD OVE PRIČE: Mladić preživeo napad OPASNE ZVERKE: "Zubima mi je probušio lobanju" (VIDEO)
Džej Si La Verde, Foto: Printscreen/Društvene mreže

UZNEMIRUJUĆE

NAJEŽIĆETE SE OD OVE PRIČE: Mladić preživeo napad OPASNE ZVERKE: "Zubima mi je probušio lobanju" (VIDEO)

Ono što je njemu pomoglo da se izvuče iz ove naizgled bezazlene situacije je činjenica da je jako dobar plivač

Objavljeno:

Džej Si La Verde iz Floride zadobio je teške povrede nakon što ga je napao aligator dug skoro četiri metara. Ceo snimak njegove borbe sa predatorom zabeležen je dronom.

Ovaj 34- godišnji muškarac ispričao je da su mu glava i torzo bili u čeljustima reptila, ali je na sreću uspeo da se odbrani i preživi napad.

Na snimcima koji su objavljeni na Jutjubu vidi se kako Džej nesvesno pliva u jezeru Tonotosasa ka aligatoru koji je dolazio iz suprotnog pravca. Njegov kolega je u to vreme snimao jezero dronom, kako bi napravili reklamu za predstojeću avanturističku trku, pa je kamera uspela da zabeleži smrtonosan napad.

1 / 5 Foto: Printscreen/Društvene mreže

- Nisam mogao da vidim aligatora. Udario sam u njega direktno glavom. Posekao me je po glavi, lopatici i gornjem delu trupa - kaže Džej.

On je udarac opisao kao onaj kada glavom udarite u zid.

- Osetio sam zatim krljušti i zube, odmah sam znao o čemu se radi, nisam imao sumnje gde sam - rekao je on.

Ono što je njemu pomoglo da se izvuče iz ove naizgled bezazlene situacije je činjenica da je jako dobar plivač.

- Zubima mi je probušio lobanju i uništio mi je vilicu, iščašena je na dve strane, a u sredini je slomljena. Ne mogu da verujem da sam uspeo da preživim, aligator je pokušao da me ubije. Jednostavno sam znao da ću da preživim i izvučem se iz ove situacije - rekao je on.

On je zatim ispričao da se otkotrljao udesno, a sve vreme je osećao kako mu se celo telo trese.

- Znao sam da sam bio u njegovim ustima, uhvatio sam se za njegove zube, a drugom rukom se hvatao za njegov jezik. Znam da sam osetio kakvi su mu zubi, bili su sluzavi i tvrdi - priseća se Džej u izjavi za Sky news.

Ovaj 34- godišnjak kaže da je snimak svoje borbe sa aligatorom pogledao 40 puta, a zatim je objasnio zbog čega misli da ga je aligator pustio.

- Nisam bio pokoran, zgrabio sam ga za njušku. Bio sam zbunjen, ali je on verovatno bio još zbunjeniji od mene, verovatno i zbog brzine kojom se sve odigralo - rekao je on.

On je zatim rekao da je kada se iščupao iz čeljusti aligatora brzo plivao ka obali. Njemu su na obali pomogli ljudi koji su se našli na licu mesta i on je hitno prevežen u bolnicu.

Odmah je operisan, a ceo zahvat trajao je više od šest sati, a u narednom periodu ga očekuje još nekoliko operacija. Do tada sve vreme mora da nosi zaštitnu kacigu jer mu je desna strana glave posebno osetljiva.

Njegova supruga Kristin kaže da je za nesreću svoga supruga saznala preko Fejsbuka.

- Kada sam ga videla u bolnici nakon operacije bila sam šokirana. Drago mi je što njegov opravak dobro napreduje - rekla je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.