ISPLIVAO NOVI SKANDALOZAN SNIMAK PREMIJERKE: Provokativna do BOLA,u VRELOM IZDANJU sa poznatom INFLUENSERKOM! VIDEO
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Twitter

AU!

ISPLIVAO NOVI SKANDALOZAN SNIMAK PREMIJERKE: Provokativna do BOLA,u VRELOM IZDANJU sa poznatom INFLUENSERKOM! VIDEO

Pojavila se nova snimka tulumarenja finske premijerke: Provokativno pleše s poznatom influencericom

Objavljeno: 14:18h

Finska premijerka Sanna Marin već je danima izložena kritikama nakon što su u javnost isplivanje video snimci njenog "partijanja". Sada je pojavio novi video na kojem se 36-godišnjakinja zabavlja provokativno plešući sa 33-godišnjom influencericom Sabinom Särkkäom.

Video je snimljen na pretrpanom plesnom podiju u noćnom klubu u kojem je Marin već snimljena kada je plesala s poznatim finskim 38-godišnjim pevačem Olavijem Usivirtom. Medijski pritisak doveo je do toga da je Olavi morao demantovati nagađanja da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, piše Daily Mail.

Tabloid ističe kako je finska premijerka na oba video snimka isto obučena, u farmerke i crni top bez rukava, što sugeriše da su oba oba video snimka snimljena iste večeri.

Särkkä, bivša misica koja je Finsku predstavljala na izboru za Mis sveta 2012., dosad se pojavila u brojnim realiti emisijama, a pre samo nedelju dana objavila je da se rastaje od supruga Osija Kivimäkija. Par se venčao u Grčkoj 2019. Prošle godine najavili su da će se odseliti iz Helsinkija u sto godina staru kolibu koju su nazivali "kućom svojih snova".

Kako javlja Daily Mail, video je očigledno snimljen u zoru, jer se kroz balkonski prozor popularnog noćnog kluba "Klubi" mogu videti zraci sunca. Na snimku je vidljivo i kako se ostali posetitelji kluba očigledno dobro zabavljaju i da su iznenađeni što je u njihovom društvu i premijerka.

Na jednom video snimku čuje se kako jedan od učesnika partija viče "brašno banda!", što je dovelo do spekulacija da se premijerka drogira, jer je "brašno" sleng za kokain u Finskoj. Marin je prošlog petka održala konferenciju na kojoj je opovrgla bilo kakvu konzumaciju droga te se dobrovoljno podvrgnula testu na opijate koji je se pokazao negativan. Rekla je da je konzumirala samo alkohol. Takođe je dodala kako tokom svog provoda nije videla da neko uzima drogu.

Ipak, finski tabloidi ništa joj ne praštaju, pa se u najnovijim izveštajima tabloida Seiska, kojem je poslat snimak, navodi kako je plesala sa Sabinom na vrlo intiman način te je imala širom raširene noge. Marin je omiljena u Finskoj pa je objava tabloida Seiska izazvala bes javnosti koja smatra da se radi o "bolesnom" članku.

Daily Mail ističe da se na videu vidi kako Marin pleše sa tri nepoznata muškarca nakon čega je sela u krilo dvojici.

- U tome nema ništa specijalno, ništa zanimljivo, ovo je samo žena koja se zabavlja - napisao je jedan njen pratitelj na društvenim mrežama. Drugi je dodao: "Ne znam što je gore, pitati se zašto dve žene zajedno plešu ili insinuirati da Sabina nije dobro društvo za udane žene!?"

U ranije objavljenom videu neki su primetili i kako se pevač Usivirta naginje prema premijerkinom vratu, što su protumačili kao poljubac. Pevač i tekstopisac koji se prošle godine razveo dematovao je takve tvrdnje, rekavši kako nikad nije došlo do poljupca. Poljubac je opovrgla i premijerka. Rekla je kako ima pravo da se zabavlja i da to nije ni na koji način uticalo na njenu sposobnost da se bavi premijerskim poslom.

- S rukom na srcu mogu iskreno reći kako smo ja i ona samo prijatelji i da se ništa neprimerno nije dogodilo. Dalje neću komentarisati, uživajte u vikendu - napisao je pevač.

Klubi je jedan od najpopularnijih noćnih klubova u Finskoj. Okuplja pripadnike jet-seta i brojne druge. Problem je što video snimak dolazi samo nekoliko meseci nakon što je Marin bila prisiljena da se izvini se jer je partijala do četiri ujutro uprkos kovid merama.

1 / 7 Foto: Profimedia

Novinar britanskog portala MailOnline otišao je u klub gde je primetio kako su zidovi ukrašeni erotskim fotografijama. Niko od osoblja nije hteo da razgovara sa njime, a jedna ga je konobarica pitala "a kako je vaš premijer Boris Džonson?", aludirajući na to da se finskoj premijerki ne dozvoljava ono što je muškarcima dozvoljeno.

Žene širom sveta izrazile su solidarnost s premijerkom Marin objavljujući snimke kako plešu u različitim situacijama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.