SUPRUGA DMITRIJA PESKOVA NA STUBU SRAMA: Isplivao SNIMAK sa odmora u Grčkoj, pogledajte samo šta RADI! (VIDEO)
Tatjana Navka, Foto: Printscreen/Twitter/@Gianl1974

svet u šoku

SUPRUGA DMITRIJA PESKOVA NA STUBU SRAMA: Isplivao SNIMAK sa odmora u Grčkoj, pogledajte samo šta RADI! (VIDEO)

Zbog salve kritika koje je dobila zbog rabijanja tanjira, nekadašnja ruska manekenka uklonila je snimak sa Instagrama

Objavljeno: 11:20h

Surpuga portparola Kremlja Dmitrija Peskova izazvala je oštre kritike nakon što je snimljena kako razbija tanjire na jednoj svadbi dok je bila na odmoru u Grčkoj.

Bivša olimpijska klizačica Tatjana Navka (47) rođena u sovjetskoj Ukrajini, udata je za Dmitrija Peskova (54), portparola ruskog lidera Vladimira Putina i zamena šefa njegove administracije u Kremlju.

Zbog salve kritika koje je dobila zbog rabijanja tanjira, nekadašnja ruska manekenka uklonila je snimak sa Instagrama.

Snimak je, naime, nastao dok je ona bila na odmoru. Isprva je odmarala u Turskoj u gradu Efesu, a onda je otišla u jedno grčko odmaralište, prenosi Dejli mejl.

Ruski i ukrajinski kritičari su njeno ponašanje opisali kao razmetljivo, u trenutku dok se vodi rat u Ukrajini gde ginu civili, a posebno deca.

Mnogi nisu mogli da veruju da se supruga Dmitrija Peskova ponaša tako opušteno u zemlji koja otvoreno podržava Ukrajinu i koju je Putin označio kao "neprijateljsku".

"Žena visokog državnog zvaničnika treba da se ponaša skromnije. Zar njen položaj to ne implicira? Ona je skoro prva dama u zemlji", navodi se u kritikama.

Mnogi su besno komentarisali kako to da joj je dozvoljeno da uđe u Grčku - zemlju EU.

"Da li je vaš muž Peskov, Putinov dugogodišnji portparol, snimao sve?", "Zašto niste na Krimu?", "Kako ste dobili vizu za EU", navodi se u brojnim komentarima.

"Smatram da je apsolutno neprikladno da se predsednikov sekretar za štampu i njegova supruga zabavljaju u ovim teškim vremenima", glasio jedan ljutiti komentar.

"Potpuno su izgubili stid i uglavnom pokazuju kako "vole" svoju otadžbinu i narod", "Uklonite ovo i nemojte se sramotiti", stoji u kritici na njihov račun.

"U Ukrajini ne umiru samo ukrajinski momci, već i ruski muškarci. Samo na trenutak zamislite kako bi se osećala majka preminulog momka kada bi videla vaš video. Njen sin radi bogzna šta u Ukrajini, a ovde vidimo ruski establišment kako lomi tanjire, jer to žele i zabavljaju se", glasila još jedna oštra kritika.

1 / 6 Foto: Profimedia

Pre ovog snimka, postavljala je fotografije iz Turske. Tu se fotografisala u providnoj haljini za plažu, a kritike u komentarima su se samo nizale.

"Atina? Artemis? Afrodita? Šta mislite, koji mi izgled više pristaje?", pitala je supruga Dmitrija Peskova u objavi.

"Nije pravo vreme za ovo", "Sramite se", "Nema sramoti, svi ste vi ubice", "Kako možete da postavljate ove fotografije".

Nije poznato da li Dmitrij Peskov pravi društvo supruzi na odmoru. Ako jeste sa njom, kamere ga nisu snimile.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.