DEČAKA NAPALA BIK AJKULA, PORODICA SVE GLEDALA SA ČAMCA: Mališanu morali da AMPUTIRAJU nogu, isplivale HOROR SLIKE
Dečak, Foto: Printscreen/Facebook

TRAGEDIJA

DEČAKA NAPALA BIK AJKULA, PORODICA SVE GLEDALA SA ČAMCA: Mališanu morali da AMPUTIRAJU nogu, isplivale HOROR SLIKE

Desetogodišnjem dečaku je amputirana cela noga ispod kolena nakon što ga je napala ogromna ajkula na obali Floride!

Objavljeno:

Desetogodišnjem dečaku kog je napala ogromna bik ajkula kod Floride, amputirana je cela noga ispod kolena nakon ujeda zveri. Džejmson Rider je u subotu ronio 12 kilometara od Florida Kiz-a kada je osetio oštar ubod na nozi. Cela njegova porodica posmatrala je užas iz čamca kada ga je napala bik ajkula od 2,5 metra, koja ga je uhvatila za nogu i počela da je kida.

Posle kratke borbe, Džejmson je uspeo da se vrati u čamac, ali mu je noga bila raskomadana. Srećom na brodu njegove porodice je bila medicinska sestra koja je hitno preduzela sve mere kako dečak ne bi iskrvario, ali ubrzo je postalo jasno da će život dečaka biti spašen uz veliku cenu. Oko rane mu je bio podvez kako bi se zaustavilo krvarenje, a dečak je helikopterom prebačen u dečju bolnicu "Niklaujs" u Majamiju.

1 / 5 Foto: Printscreen

Njegov ujak Džošua Rider je rekao: "Bili su na čamcu i ronili duž plitkog grebena kada se dogodio veoma traumatičan događaj i mog nećaka Džejmsona je napala, kako veruju, bik ajkula od 2,5 metra. Morali su da mu amputiraju nogu tik ispod kolena da bi mu spasili život. Rekli su da je ajkula donela odluku umesto njega i da nisu mogli ništa da urade", piše dalje u Riderovom postu. "Ali njegov život je spašen. Hvala Isuse!"

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.