RUSI ZADAJU BRTUALNI UDARAC! Snimak iz DONJECKA govori 1000 reči! (VIDEO)
Eksplozija, Foto: Printscreen/Twitter/OSINTtechnical

horor!

RUSI ZADAJU BRTUALNI UDARAC! Snimak iz DONJECKA govori 1000 reči! (VIDEO)

Nakon kratke deeskalacije radi pregrupisavanja i konsolidacije broja trupa, brutalni napad Rusije na istočni Donbas nastavljen je ove nedelje serijom razornih napada dok Putinovi vojnici pokušavaju da zauzmu više teritorije na jugoistoku Ukrajine

Objavljeno:

Novi snimak otkriva kako ruska vojska ruši stambene blokove u Donjecku uz zastrašujuće napade termobaričnim bombama, prenosi Slobodna Dalmacija.

Termobarično oružje raspršuje maglu lako zapaljivih aerosolnih trenutaka pre detonacije.

Kada izbije, oblak pare se pali i usisava okolni vazduh, stvarajući više temperature i štetnije eksplozije koje traju mnogo duže od normalnih eksplozija.

Uprkos tvrdnjama ruskog ministarstva koje poriče granatiranje stambenih naselja, novoobjavljeni video to demantuje.

Nakon kratke deeskalacije radi pregrupisavanja i konsolidacije broja trupa, brutalni napad Rusije na istočni Donbas nastavljen je ove nedelje serijom razornih napada dok Putinovi vojnici pokušavaju da zauzmu više teritorije na jugoistoku Ukrajine.

U izveštaju ukrajinskih kopnenih snaga navodi se da ruske jedinice sada pokušavaju da brane teren koji su već zauzeli u oblastima Luganska, Zaporožja, Hersona i Harkova.

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu tvrdi da je cilj Kremlja da povrati ceo region Donbasa, što bi zahtevalo da Putinove snage steknu punu kontrolu nad celim Luganskom i Donjeckom regijom.

Bonus video:

08:41

ŠOK! TE NOĆI DOŠAO JE NAČELNIK DB I REKAO MI SAMO JEDNU REČENICU: Čanak DO DETALJA otkrio ulogu službi u obaranju Miloševića!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.