Obustavljena potraga za malezijskim avionom, OSTAJE IZGUBLJEN ZAUVEK!
Foto: Reuters

OSTAĆE MISTERIJA

Obustavljena potraga za malezijskim avionom, OSTAJE IZGUBLJEN ZAUVEK!

Istražni tim je to odlučio posle završetka potrage u jednom delu Indijskog okeana, bez pronalaska ikakvog traga nestale letelice
Objavljeno: 08:38h

Posle skoro tri godine, istražitelji su doneli odluku da okončaju potragu za nestalim avionom Malejža erlajnsa na letu MH370.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Istražni tim je to odlučio posle završetka potrage u jednom delu Indijskog okeana, bez pronalaska ikakvog traga nestale letelice.

Proces potrage za avionom tipa Boing 777 koji je nestao sa radara 18. marta 2014. godine je koštao čitavih 160 miliona dolara i završen je bez uspeha. Avion je poleteo iz Kuala Lumpura za Peking i u vazduhu se nalazio 40 minuta pre nego što je nestao sa radara. U avionu se nalazilo 239 putnika i članova posade. "Iako su kombinovana naučna istraživanja nastavila da utvrđuju oblasti u kojima se verovatno nalaze delovi letelice, do sada se nije došlo ni do jedne nove informacije kako bi se ustanovila tačna lokacija aviona", navodi se u saopštenju. Do sada je za samo sedam od 20 nađenih delova aviona utvrđeno da definitivno ili veoma verovatno pripadaju nestalom avionu. U izveštaju iz novembra 2016. godine navodi se da je avion verovatno "ogromnom i rastućom brzinom" pao u Indijski okean, podseća BBC.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.