NAJŽEŠĆI SUKOB TRAMPA I ŠEFA CIA: Donalde, ne razumeš neke stvari o Rusiji! TRAMP: Jesi ti objavio LAŽNI IZVEŠTAJ? (FOTO)
Foto: Reuters

teške optužbe

NAJŽEŠĆI SUKOB TRAMPA I ŠEFA CIA: Donalde, ne razumeš neke stvari o Rusiji! TRAMP: Jesi ti objavio LAŽNI IZVEŠTAJ? (FOTO)

Tramp je objavio nekoliko tvitova u kojima kritikuje rad CIA-e na čijem čelu je bio Džon Brenan, označivši ga kao potencijalnog krivca za "curenje" dosijea koji sadrže neproverene optužbe na račun ruskih špijuna i njihovom navodnom pribavljanju podataka o Trampovom poslovanju
Objavljeno:

Novoizabrani predsednik Amerike Donald Tramp žestoko je kritikovao odlazećeg direktora CIA-e Džona Brenana na društvenim mrežama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, Brenan je u nekoliko navrata naglasio da bi Tramp trebalo da povede računa koliko njegove reči utiču na nacionalnu bezbednost.

- Mislim da Tramp u potpunosti ne shvata mogućnosti Rusije, kao ni koliko njihove akcije utiču na ceo svet - rekao je Brenan.

Takođe je izjavio da Tramp nema potpuno razumevanje "ruske agresije", te zbog toga ne shvata razlog sankcija koje je Kremlju uvela Obamina administracija.

foto: AP/ J Scott Applewhite

- Gospodin Tramp mora da shvati da je put kojim je krenuo, kada je reč o pomirljivom odnosu prema Rusiji, put kojim se mora ići veoma pažljivo - istakao je odlazeći šef CIA-e.

Tramp mu nije ostao dužan. On je objavio nekoliko tvitova u kojima kritikuje rad CIA-e na čijem čelu je bio Džon Brenan, označivši ga kao potencijalnog krivca za "curenje" dosijea koji sadrže neproverene optužbe na račun ruskih špijuna i njihovom navodnom pribavljanju podataka o Trampovom poslovanju.

Dan nakon što su poverljivi dokumenti objavljeni, Tramp je na Tviteru osudio nesposobnost obaveštajnih službi koje su dopustile da toga dođe.

- Da li živimo u nacističkoj Nemačkoj? - upitao je Tramp, uporedivši obaveštajne službe u Americi sa ozloglašenim nemačkim službama.

- Ne pokušavamo da sabotiramo novoizabranog predsednika, već da upozorimo na opasnost koja vlada u svetu, u skladu sa informacijam koje imamo - rekao je Brenan i dodao da je nedopustivo da Tramp pravi poređenje sa nacističkom Nemačkom.

Odlazeći šef CIA-e smatra da Trampu neće biti lako, te da će morati da bude disciplinovan ako želi da se izbori sa svim izazovima - od terorizma preko Severne Koreje, do Bliskog Istoka.

(Espreso.co.rs/foxnews.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.