TAMARA EKLSTON NUDI PAPRENU SUMU ZA INFORMACIJE O VUKOTIĆU: Hrvat koji je krao sa Srbinom se KRIJE u Beogradu?
Tamara Eklston, Foto: Printscreen/Instagram/tamaraecclestoneofficial

DRSKA KRAĐA

TAMARA EKLSTON NUDI PAPRENU SUMU ZA INFORMACIJE O VUKOTIĆU: Hrvat koji je krao sa Srbinom se KRIJE u Beogradu?

Jugoslav Jovanović, Alesandro Malteze i Alesandro Donati osuđeni su na ukupno 28 godina zatvora u prošle godine, dok je Danijel Vuković, osumnjičeni vođa bande, još uvek na slobodi i veruje se da se krije na području Srbije

Objavljeno:

Tamara Ekleston , ćerka nekadašnjeg prvog čoveka Formule 1, Bernija Eklstona, nudi 7 miliona evra za informacije o Danijelu Vukoviću, Jugoslavu Jovanoviću i još dvojicom Italijana za koje se sumnja da su iz njene vile uzeli nakit vredan 25 miliona funti.

Za vreme drske krađe, Tamara je sa suprugom i ćerkom na odmoru, sigurnosne kamere snimile su Srbina i Hrvata kako ulaze u imanje kroz vrt, te se kriju iza dečije kućice za igranje. Nakon što su se uverili da je ‘vazduh čist’ razbili su jedan od prozora i ušli u vilu, čija je vrednost procenjena na 82 miliona evra.

Tamara je za vikend na društvenim mrežama napisala svojim pratiocima da je “dugo čekala da konvencionalnim putem vrati stvari koje su joj ukradene”, pa je odlučila da ponudi novac u zamenu za vraćanje skupocenog nakita i informacija o lopovu koji je još uvijek u begu.

– Čekala sam dovoljno dugo da konvencionalnim putem vratim ukradenu imovinu, do danas nije pronađeno ništa osim jednog para naušnica. Sada ću napraviti ono što sam želela od samog početka kao Mel Gibson u filmu “Otkup”. Iako sam shvatila da više nikada neću videti stvari koje su mi ukradene, sa zadovoljstvom ću dati 25 osto vrednosti ukradene imovine, a to je šest miliona funti onome ko mi pomogne da vratim ono što mi je ukradeno – napisala je Tamara na Instagramu.

Jugoslav Jovanović, Alesandro Malteze i Alesandro Donati osuđeni su na ukupno 28 godina zatvora u prošle godine, dok je Danijel Vuković, osumnjičeni vođa bande, još uvek na slobodi i veruje se da se krije na području Srbije.

Tamara je naglasila kako će dati nagradu onome ko policiji preda Danijela Vukovića.

– Ovaj čovek misli da može da pobegne sa plenom koji je uzeo od moje porodice. Neće moći tako brzo – rekla je Tamara, piše Daily Mail.

Izjavila je i da njen život više nikada neće biti isti te kako je uplašena jer lopov još nije iza rešetaka.

– Oni su odvratni. Sada kada sam videla njihova lica, ta slika me još više proganja. Samo saznanje da je neko lutao po mojoj kući, jednostavno ne mogu izbaciti ta lica iz glave – rekla je Tamara.

Ono što je Tamaru posebno rastužilo je što je nekoliko komada skupocenog nakita imalo veliku sentimentalnu vrednost za nju, poput narukvice koju joj je muž kupio kada im se rodila ćerka.

Među ukradenim predmetima su i dijamantne naušnice koje joj je majka Slavica poklonila za 20. rođendan.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/tamaraecclestoneofficial

– To su za mene nezamenjivi predmeti jer imaju sentimentalnu vrednost. Te stvari me najviše bole jer je to sećanje na neke posebne trenutke u mom životu – rekla je Tamara.

Njen suprug Džej Ratland je u intervjuu za BBC izjavio da je iz njihovog doma ukradeno više od 450 predmeta.

Danijel, za kojim traga Tamara je poreklom iz Hrvatske i ima dosje još od 1995. godine. Pod lažnim imenima krio se u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu i Milanu, piše BBC. Policija smatra da je on do sada imao 17 lažnih identiteta.

Jovanovića i dvojicu Italijana su italijanske vlasti izručile Britaniji u 2019. godine i oni su priznali krivicu. Jovanović je zbog više krivičnih dela osuđen na 11 godina zatvora, dok su Malteze i Donati osuđeni na po osam godina i devet meseci.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.