ISTRAŽITELJI NE VERUJU DA JE UZROK SMRTI MALIŠANA TROVANJE? Ispitani roditelji dečaka, trudna majka i dalje u ŠOKU!
Majka i dete, Foto: Printscreen/Društvene mreže

ISTRAGA

ISTRAŽITELJI NE VERUJU DA JE UZROK SMRTI MALIŠANA TROVANJE? Ispitani roditelji dečaka, trudna majka i dalje u ŠOKU!

U ovom trenutku, ostaje hipoteza da se dečak otrovao hranom

Objavljeno:

Više od dva sata trajalo je ispitivanje Rozalije Manosperti i Antonija Mirabila, roditelja malog Andree (6), koji je preminuo 2. jula dok je bio na odmoru sa porodicom u Šarm el Šeiku u Egiptu.

Njih dvoje saslušali su agenti odeljenja za ubistva Palermo Mobilea, koje je delegirao javni tužilac. Roditelji su ispitivani odvojeno. Majka preminulog dečaka je petom mesecu trudnoće. Ona je i dalje u šoku zbog smrti svog deteta.

Namera istražitelja je da rekonstruišu, korak po korak, ono što se dogodilo u toj severnoafričkoj zemlji, sa fokusom na mesta koje su posećivali roditelji pre nego što je malom Andrei pozlilo.

U ovom trenutku, ostaje hipoteza da se dečak otrovao hranom. Međutim, čini se da ova perspektiva ne zadovoljava u potpunosti istražitelje, prenosi qds.it.

Roditelji: Nikada nismo jeli van hotela

U stvari, u Poliklinici glavnog grada Sicilije, uvereni su da je smrt deteta takođe mogla biti uzrokovana kontaktom ili intoksikacijom iz okoline.

Kada su se razboleli, par je otišao do lekara u blizini luksuznog hotela sa pet zvezdica u kojem su odseli. Rekli su da niko od njih nikada nije jeo van odmarališta, uprkos tome što nijedan drugi gost hotela nije imao iste simptome kao njihovo dete.

Istragu o smrti dečaka pokrenule su kako egipatske, tako i italijanske vlasti.

Obdukcija posmrtnih ostataka malog Andree Mirabile obavljena je na Institutu za sudsku medicinu Poliklinike Palermo. Telo deteta je već bilo podvrgnuto obdukciji u Egiptu. Međutim, nakon preliminarnih provera, saopšteno je da rezultati obdukcije neće biti gotovi dva meseca, prenosi lanotiziagiornale.it.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.