OVO JE ČOVEK KOJI JE SMESTIO SEKS AFERU TRAMPU: Sve o Kristoferu Stilu, agentu 007 iz stvarnog života!
Foto: AP

IMAO JE POSREDNIKA

OVO JE ČOVEK KOJI JE SMESTIO SEKS AFERU TRAMPU: Sve o Kristoferu Stilu, agentu 007 iz stvarnog života!

Tramp je optužio službe da su poturile te informacije i upitao da li “živimo u periodu nacista“
Objavljeno:

Američke obaveštajne službe su sinoć objavile dosad najozbiljniju optužbu protiv budućeg predsednika SAD Donalda Trampa - tvrdnju da Rusija ima veoma kompromitujuće informacije o njemu, koje može da koristi kao sredstvo za ucenu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Oko ove afere je pokrenuta velika polemika, a u nju su se uključili BBC, CNN i mnogi drugi mediji. Strani dopisnik za BBC, Pol Vud izjavio je da bivši agent MI6 Kristofer Stil ima podatke o dodatnim snimcima Donalda Trampa.

POSTOJI JOŠ JEDAN SEKS SNIMAK TRAMPA: Šokantna tvrdnja BBC!

Ali ko je Kristofer Stil? Poslednjih osam godina vodi obaveštajni firmu u Londonu, Orbis Business Intelligence, a veruje se da je svoju službu započeo u Moskvi devedestih godina, ali se kasnije povukao iz britanskih špijunskih misija u inostranstvu.

- U njegovoj kancelariji ne daju nikakve podatke, govore da se povukao plašeći se za svoj život, ali verovatno je stvar u tome da želi da izbegne medijsku pažnju - kaže reporter “Skaj njuza“ Alister Bankal. Ranije je predsednik Tramp objavio na Tviteru da ga je zvao direktor Nacionalnih obaveštajnih službi Džejms Kleper i da mu je rekao da su “lažni i izmišljeni“ medijski navodi o dokumentu koji navodno razotkriva seksualne perverzije Trampa tokom boravka u Rusiji.

foto: Fonet / AP

On je i izrazio žaljenje zbog curenja tog dosijea u javnost. Tramp je optužio službe da su poturile te informacije i upitao da li “živimo u periodu nacista“.

Više od godinu dana Stil, otac čevoro dece sa Kembridž diploom, je radio u "senci", skupljajući podatke od izvora iz Rusije o Donaldu Trampu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.