Tramp ućutkao novinare CNN, poručio im da su smeće! (VIDEO)
Foto: Reuters / Carlo Allegri

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Tramp ućutkao novinare CNN, poručio im da su smeće! (VIDEO)

Kada je završio odgovor na jedno od pitanja i dok su novinari pokušavali da dobiju reč, Tramp se obratio Akosti
Objavljeno: 12:32h

Pres konferencija Donalda Trampa glatko je tekla sve do trenutka dok nije pomenuo CNN.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Veliku američku televizijsku kuću optužio je da širi lažne vesti, dok je prema “Bazfidu” bio još oštriji poručivši im da su – “smeće”.

PRVA TRAMPOVA KONFERENCIJA NAKON POBEDE: Ako me Putin simpatiše to je prednost!

Već u tom trenutku nastao je žamor među novinarima, a usred toga isplivao je novinar CNN Džim Akosta koji je želeo da postavi pitanje budućem predsedniku.

Kada je završio odgovor na jedno od pitanja i dok su novinari pokušavali da dobiju reč, Tramp se obratio Akosti i rekao:

Tramp: Ne ti. Akosta: Možete li da nam pružite priliku? Tramp: Tvoja organizacija je užasna. Akosta: Napadate našu medijsku organizaciju, možete li da nam pružite šansu da postavimo pitanje? Gospodine? Gospodine, možete li... Tramp: Tiho. Akosta: Gospodine izabrani predsedniče, možete li da kažete...

foto: Fonet

Tramp: Ne budite nepristojni. Akosta: Možete li da nam dozvolite pitanje ako nas napadate? Možete li da nam dozvolite pitanje? Tramp: Ne budite nepristojni. Ne, ne dajem vam pitanje. Neću vam dati pitanje. Akosta: Možete li da kažete... Tramp: Vi ste lažne vesti.

Inostrani mediji objavili su snimak sa konferencije na kojem se čuje da Tramp optužuje Akostu i CNN da su “lažne vesti”.

- Na sreću novinarka ABC mreže Sesilija Vega postavila je moje pitanje oko toga da li je neki Trampov saradnik imao kontakte sa Rusima. Tramp je rekao ne - naveo je na Tviteru Džim Akosta.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.