DA NE POVERUJETE, EVO ŠTA JE ZAHAROVA U HOROSKOPU: Borbena ličnost kojoj nema RAVNE!
Marija Zaharova, Foto: Profimedia

natalna karta

DA NE POVERUJETE, EVO ŠTA JE ZAHAROVA U HOROSKOPU: Borbena ličnost kojoj nema RAVNE!

Ona ispoljava hladnu dominantnost, čvrstinu i smelost pri vođenju svoje države

Objavljeno:

Marija Zaharova je direktorka Odeljenja za informisanje i štampu Ministarstva inostranih poslova Ruske Federacije od 10. avgusta 2015. godine. Doktorirala je na istorijskim naukama, doktorirala ruski jezik.

Najpoznatija je po tome što je bila direktorka Odeljenja za informisanje i štampu Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije. Prethodno je bila sekretar za štampu Stalne misije Ruske Federacije pri Ujedinjenim nacijama u Njujorku. Smatra se jednom od najpoznatijih ruskih diplomata.

Diplomirala je orijentalizam i novinarstvo na Moskovskom državnom institutu za međunarodne odnose. Nakon toga je završila preddiplomsku praksu u Ambasadi Rusije u Pekingu.

Otkrijte natalnu kartu Vladimira Putina!

Proglašena je za jednu od BBC-jevih 100 žena 2016.

Rođena je u diplomatskoj porodici i odrasla u Pekingu, gde su joj roditelji radili. Godine 2005. udala se za Andreja Makarova i imaju ćerku Marijanu.

Marija Zaharova je rođena 24. decembra 1975. godine, što znači da je u horoskopu Jarac. Ona ispoljava hladnu dominantnost, čvrstinu i smelost pri vođenju svoje države. Jarčevi su poznati po svojoj tradicionalnosti i pažljivom upravljanju prema datim instrukcijama, što je vidljivo i u njenom pristupu.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Zaharova je Vodolija u podznaku. Podznak je najspoljašnjiji deo naše ličnosti i govori o tome kako osoba deluje na prvi pogled. Marija prema toj defininiciji može da izgleda pomalo hladno, rezervisano i odsečno u razgovorima sa svojim poslovnim partnerima. Takođe se može reći i da ima unikatan način komunikacije i razmišljanja.

Sledeći aspekat njene natalne karte je Mesec u Devici. Mesec predstavlja najdublju reprezentaciju naše ličnosti, što znači da ovaj aspekat Mariji daje preciznost, odlučnost, nepokolebljivost, ali i nesigurnost, anksioznost i preveliku opterećenost. Ona je svesna svakog detalja i gotovo ništa ne može da promakne njenom budnom oku.

Marija je u Jarac u Merkuru i to znači da razmišlja na temeljan i promišljen način. Njene misli su zasnovane na praktičnim i stvarnim situacijama i ljudima. Vodi se već ukorenjenim principima. Brine o finansijskoj situaciji i materijalni status generalno stavlja visoko na listi prioriteta.

Horoskop
foto: Profimedia

Kada je u pitanju Venera, tu ona ima Blizanca, što joj daje vedrinu i prevrtljivost u romantičnim odnosima. Ceni razgovor i promene dinamike u svojim odnosima. Njeni partneri obožavaju njenu multidimenzionalnost.

Na kraju važnih aspekata je Mars, gde Zaharova ima Ovna što je idealna pozicija, s obzirom da je tu znak ,,kod kuće". Ovnova vodeća planeta je Mars, te kada je na ovoj poziciji može da izrazi svoj potpuni liderski potencijal. Ovakve osobe su obično predane, sigurne, plahovite, žestoke i uvek znaju šta žele.

Bonus video:

00:46

PALA MASKA ĐUKANOVIĆA! Stručnjaci raskrinkali licemera Mila na Kurir TV: Nije ni slutio da će ovo otkriti OSTAĆETE BEZ TEKSTA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.