BRITANAC OSTAO TRUDAN: Nakon hormonske terapije očekuje bebu! (FOTO)
Foto: Facebook/Sammy Kiki-Dorson

SVI SU U ŠOKU

BRITANAC OSTAO TRUDAN: Nakon hormonske terapije očekuje bebu! (FOTO)

On je odrastao sa sestrom i tri brata, a porodica ga je školovala u školi za devojčice iz koje je izbačen kada je imao 14 godina
Objavljeno: 13:03h

O njemu danas piše ceo svet i nema onih koji nisu preneli njegovu priču u Velikoj Britaniji. Naslovi su sve privukli, jer kako to da je muškarac trudan?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Hajden Kros iz Glostera je rođen pre 20 godina kao žena, ali poslednje tri godine života živi kao muškarac nakon što je legalno promenio pol i ime.

Čovek-drvo izlečen posle 16 operacija: Nisam mislio da ću ikada više moći da držim svoju decu u rukama (VIDEO)

On je odrastao sa sestrom i tri brata, a porodica ga je školovala u školi za devojčice iz koje je izbačen kada je imao 14 godina.

Danas je muškarac i započeo je hormonsku terapiju koju je prekinuo kako bi dobio dete. Proces promene pola koštao ga je najmanje 29.000 funti, uzimao je muške hormone pre operacije kako bi uklonio grudi i jajnike.

Nakon duge potrage, na Fejsbuku je pronašao donatora sperme i sada je 17 nedelja trudan.

Hajden će po porođaju da se vrati na kliniku kako bi nastavio proces tranzicije, a ono što ga čeka je uklanjanje grudi, potom i jajnika.

U periodu 2014-2015 godine u Velikoj Britaniji je urađeno 330 operacija promena pola u specijalizovanim privatnim klinikama u Londonu i Birnigemu.

Inače, Tomas Biti (42) je prvi muškarac koji je ostao trudan, a danas je otac troje dece nakon prve trudnoće 2007. godine.

(Espreso.co.rs / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.