MAKLJAŽA U POZNATOJ PRODAVNICI: Izbila TUČA između dve ŽENE, sevale PESNICE NA SVE STRANE, kupci UŽASNUTI! (VIDEO)
Tuča, Foto: Printscreen/Metro

NEVERICA

MAKLJAŽA U POZNATOJ PRODAVNICI: Izbila TUČA između dve ŽENE, sevale PESNICE NA SVE STRANE, kupci UŽASNUTI! (VIDEO)

Još uvek nije jasno kako je tuča počela, ali policija je saopštila da je incident rešilo obezbeđenje

Objavljeno: 11:49h

Ovo je trenutak kada su dve žene ušle u gadnu tuču pred užasnutim kupcima u Primarkovoj vodećoj prodavnici u Birmingemu. Na snimku se vidi kako se par valja po podu i razmenjuje udarce nakon što je tuča izbila 9. jula.

Žena u crnom topu prikovala je protivnika za zemlju i više puta govorila: „Pusti, a ja ću te pustiti“. Kasnije se čulo kako verbalno zlostavlja ženu dok su se njeni prijatelji smejali u pozadini.

Snimak je od tada postao viralan na društvenim mrežama tokom vikenda i podeljen je stotine puta.

Još uvek nije jasno kako je tuča počela, ali policija je saopštila da je incident rešilo obezbeđenje.

1 / 3 Foto: Printscreen/Metro

Policija Zapadnog Midlenda rekla je za Metro: „Svesni smo snimka koji kruži društvenim mrežama o tuči u Primarku u centru grada Birmingema u petak (8. jula).

Incident su rešili menadžment prodavnice i obezbeđenje prodavnice. Iako nismo dobili nikakve zvanične izveštaje, službenici istražuju ovo i molimo sve koji imaju bilo kakve dodatne informacije da nas kontaktiraju putem ćaskanja uživo.“

Portparol Primark-a je rekao: „Svesni smo incidenta koji se dogodio između dva kupca u našoj prodavnici u petak. Incident su brzo rešili menadžment prodavnice i obezbeđenje prodavnice.“

Ovo nije prvi put da Primark obezbeđenje mora da se nosi paklom koji je nastao. Na snimku iz 2018. vidi se kako je muškarac u crno-plavoj uniformi pretukao čoveka ispred prodavnice Primark u Skantorpu, Severni Linkolnšir.

Mogla se videti mušterija kako se svađa sa članom osoblja i još trojicom muškaraca u belim košuljama i kravatama. Sekundu kasnije počinju da se guraju, pre nego što sukob izbije u naletu udaraca.

Policija Hambersajda saopštila je da je muškarac uhapšen zbog sumnje da je izvršio napad.

(Espreso/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.