Nađemo se na početku TRAMPOVE! Predsednik SAD-a dobija ULICU u RUSIJI? (FOTO)
Foto: Profimedia

baš ga vole

Nađemo se na početku TRAMPOVE! Predsednik SAD-a dobija ULICU u RUSIJI? (FOTO)

Ako plan bude realizovan, ulica koje trenutno nosi naziv "Bezbožnička", trebalo bi da bude preimenovana u ulicu Donalda Trampa
Objavljeno: 23:13h

Ako neki u Americi nisu oduševljeni novim predsednikom, u Rusiji izgleda jesu. Čak, toliko da su stanovnici grada Rjazanja spremni da po Donaldu Trampu nazovu i jednuulicu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Inicijativu da Tramp dobije svoju ulicu u Rjazanju već je potpisalo 300 ljudi, objasnio je CNN-u inicijator akcije Sergej Bizjukin. Ako plan bude realizovan, ulica koje trenutno nosi naziv "Bezbožnička", trebalo bi da bude preimenovana u ulicu Donalda Trampa.

TRAMP JE PREDSTAVIO NEKOGA KO ĆE ŽIVETI S NJIM U BELOJ KUĆI: A nije mu ni žena, ni dete! (FOTO)

foto: Fonet, Reuter

- Neki su potpisali peticiju jer im je delovalo kao šala, drugi su to uradili zato što žele normalizaciju odnosa između Rusije i SAD, a nekima se jednostavno ne sviđa aktuelni naziv - rekao je Bizjukin

.

Sam inicijator nada se poboljšanju odnosa SAD i Rusije i veruje da će administracija Donalda Trampa ojačati veze sa Moskvom, prvenstveno zbog dobrih ličnih odnosa dva predsednika.

- Oni imaju dobre odnose. Vladimir Vladimirovič Putin poštuje Donalda Trampa na isti način na koji on poštuje njega. Tramp je pozitivan, dobar. Sviđa mi se. Mislim da će biti prijatelji i da će sve biti u redu. On ne želi rat, on želi da sklapa prijateljstva. Šta je loše u tome? - rekao je Bizjukin CNN-u.

Bizjukin je pozajmio slogan Trampove kampanje i prilagodio ga svojoj akciji - "Učinimo Rjazanj ponovo velikim". Ipak, njegova inicijativa nema velike šanse za uspeh, jer lokalni potpisi ne dozvoljavaju da ulice nose naziv osoba koje su i još uvek žive.

(Espreso.co.rs/blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.