ŠOKIRAĆETE SE KAD SAZNATE ŠTA JE ZAHAROVA U HOROSKOPU: Jedna osobina je POTPUNO ODAJE!
Marija Zaharova, Foto: Profimedia

zanimljivost

ŠOKIRAĆETE SE KAD SAZNATE ŠTA JE ZAHAROVA U HOROSKOPU: Jedna osobina je POTPUNO ODAJE!

Zaharova je poznata po svom učešću u političkim tok-šou emisijama na ruskoj televiziji i po tome što je komentarisala osetljiva politička pitanja na društvenim mrežama

Objavljeno:

Marija Vladimirovna Zaharova je direktor Odeljenja za informisanje i štampu Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije (portparolka Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije) od 10. avgusta 2015. godine.

Zaharova je rođena u porodici diplomata. Njen otac, Vladimir Zaharov, preselio je porodicu u Peking 1981. godine kada je postavljen u sovjetsku ambasadu Porodica je napustila Peking 1991. kada se Sovjetski Savez raspao i vratila se u Rusiju 1993. godine. Njena majka, Irina, je istoričarka umetnosti koja je radila u moskovskom Muzeju Puškina. Godine 1998. Marija Zaharova je diplomirala na Fakultetu za međunarodno novinarstvo MGIMO, oblasti orijentalizma i novinarstva. Ima diplomu kandidata istorijskih nauka, što je ruski ekvivalent doktorata.

1 / 6 Foto: Profimedia

Od 2003. do 2005. i od 2008. do 2011. godine radila je u Odeljenju za informisanje i štampu Ministarstva inostranih poslova Ruske Federacije. Od 2005. do 2008. bila je novinski sekretar Stalne misije Ruske Federacije pri Ujedinjenim nacijama u Njujorku.

Zaharova je poznata po svom učešću u političkim tok-šou emisijama na ruskoj televiziji i po tome što je komentarisala osetljiva politička pitanja na društvenim mrežama. Ona je jedna od najcitiranijih ruskih diplomata. Često se protivila Džen Psaki (zvanična predstavnica Stejt departmenta pre 31. marta 2015).

Zaharova se 7. novembra 2005. godine udala za Andreja Makarova u ruskom konzulatu u Njujorku.Par ima ćerku Marijanu, rođenu u avgustu 2010. godine.

Zaharova je poznata po svom učešću u političkim tok-šou emisijama na ruskoj televiziji i po tome što je komentarisala osetljiva politička pitanja na društvenim mrežama. Ona je jedna od najcitiranijih ruskih diplomata.Često se protivila Džen Psaki.

Rođena je u Moskvi 24. decembar 1975. što znači da je u horoskopu Jarac

Glavne vrline Jarčeva:

– Odgovoran – Strpljiv – Ambiciozan – Snalažljiv – Odan

Glavne mane Jarčeva:

– Diktator – Stidljiv – Uobražen – Podozriv – Nemaštovit

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.