FILMSKA PREVARA: 5 godina mislila da je u vezi sa TAJNIM AGENTOM, a onda je OTKRILA istinu o "MISIJAMA", NEVERICA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

"DŽEJMS BOND"

FILMSKA PREVARA: 5 godina mislila da je u vezi sa TAJNIM AGENTOM, a onda je OTKRILA istinu o "MISIJAMA", NEVERICA!

Njegova žrtva je rekla da nije imala razloga da mu ne veruje, misleći da je fin, šaljiv i zabavan čovek, pa je ubrzo započela ozbiljnu vezu sa njim

Objavljeno:

Britanski farmer Džon Her (53) je izmislio da je tajni agent službe MI-5, koji stalno sa sobom mora da nosi pištolj, i to da bi mogao da vara svoju partnerku izbegavajući nezgodna pitanja.

On je pre pet godina izmislio svoj alter ego i nabavio pištolj, kako bi prikrio svoj pravi identitet i napravio sebi opravdanje za iznenadne odlaske “na misije”. Čak je i izmislio da se razveo od žene (koja ne postoji), kako bi ubedio svoju devojku da ozbiljno planira da provede život sa njom.

Ali kada ga je posle pet godina konačno provalila, Her je postao nasilan i napao je.

Na kraju je 53-godišnji “Džejms Bond” završio iza rešetaka, a čeka ga pet i po godina robije. Osuđen je za nanošenje telesnih povreda, napada i posedovanja pištolja pod lažnim izgovorom.

Njegova 53-godišnja žrtva, čiji identitet nije otkriven podelila priču o svom poniženju sa novinarima i kaže da su je Herove laži prosto “usisale” i da više nikada neće verovati bilo kom muškarcu.

– Kada sada razmišljam o tome, pomislim: ‘ti glupi idiote’. Umalo se izvukao, ali ja sam mu se suprotstavila da bi ga sprečila da to uradi nekom drugom. Međutim, nikada više neću verovati nikome drugom – kazala je ona za portal Njukasl Kronikl.

Žena iz Njukasla kaže da je upoznala Hera preko člana porodice koji ga je upoznao na poslu. Par je ćaskao na društvenim mrežama pre nego što su se sreli licem u lice. U tom trenutku su počele laži Hera da se razvodi.

Posao
foto: Profimedia

Njegova žrtva je rekla da nije imala razloga da mu ne veruje, misleći da je fin, šaljiv i zabavan čovek, pa je ubrzo započela ozbiljnu vezu sa njim. Otprilike šest meseci kasnije, Her, koji ima farmu u okrugu Daram, rekao je svojoj novoj partnerki da ima “drugi posao”.

Tada joj je rekao da je u obaveštajnoj službi i da će možda morati da iznenada odlazi i javlja joj u poslednjem trenutku. Majka dvoje dece je rekla da ne može da veruje da bi neko imati razloga da to izmisli.

Kasnije joj je stigla poruka sa nepoznatog broja u kojoj se tvrdilo da je iz jedinice za koju je Džon radio i da će to biti broj preko kojeg će je obaveštavati ako bude pozvan.

Na suđenju u Njukaslu je rečeno da je Her takođe rekao ženi da je ubijao ljude u prošlosti i da ga agenti posmatraju, tako da je uvek morao da ima oružje sa sobom. Čak je bio naoružan i tokom večera i noćnih izlazaka sa ženom.

1 / 5 Foto: Profimedia

Laži su počele da se razotkrivaju kada je posumnjala da je viđao druge žene iza njenih leđa i na kraju je sve puklo u maju 2020. tokom svađe u Herovoj kući. “Tajni agent” je tri puta udario svoju devojku i oborio je na pod.

Njegova žrtva je rekla da je tek nakon što ga je videla iza rešetaka prošle nedelje konačno prihvatila da je cela veza bila laž.

– Bilo mi je potrebno dosta vremena da razmislim o petogodišnjoj vezi koja nije bila stvarna. Ukrao mi je sedam godina života – rekla je ona.

Bonus video:

55:18

REDAKCIJA 07.07.2022. 3. DEO

(Espreso/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.