NEVREME U SAD! Jake kiše i poplave pogodile Kaliforniju!  Izlile se reke, drveće se ruši
Foto: ap

potop!

NEVREME U SAD! Jake kiše i poplave pogodile Kaliforniju! Izlile se reke, drveće se ruši

Meteorolozi najavljuju da dolazi još snega i kiše
Objavljeno:

Veliko nevreme koje je pogodilo severnu Kaliforniju i sušnu Nevadu, izazvalo je izlivanja reka i rušenje drveća, evakuisani su stanovnici, zatvorene škole i putevi uz upozorenja na opasna klizišta i odrone s planina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Neki skijaški centri u kalifornijskom planinskom lancu Sijera Nevadi zatvoreni su i danas zbog straha od lavina i prekida struje, a meteorolozi najavljuju da dolazi još snega i kiše.

Kod Rina u američkoj državi Nevadi Nacionalna garda je amfibijskim vozilima pomagala stanovništvu da se evakuiše iz jednog grada.

Tokom vikenda drveće se rušilo na automobile i kuće i blokiralo puteve u zalivu San Franciska, a spasioci su izvlačili ljude iz automobila na poplavljenim putevima.

U poznatoj kalifornijskoj vinskoj oblasti, reka Napa je poplavila vinograde. Reke u dolini Sonoma severno od San Franciska i u Rinu u Nevadi, takođe su se izlile i zvaničnici kažu da bi mogle danima da ostanu na tom visokom nivou.

Reka Traki kod Rina dostigla je svoj najviši nivo danas s dubinom od oko šest metara, nešto niže nego što se strahovalo, ali ipak više od metar i po iznad nivoa za proglašenje poplave.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.