PRINC ENDRU PONOVO NA TEPETU, NASTAVLJA DA BRUKA FAMILIJU? Skandal kraljevske porodice!
Princ Endrju, Foto: EPA/RICHARD WAINWRIGHT

SKANDAL!

PRINC ENDRU PONOVO NA TEPETU, NASTAVLJA DA BRUKA FAMILIJU? Skandal kraljevske porodice!

Veruje se da su se princ i Maksvelova upoznali dok je ona studirala u Velikoj Britaniji

Objavljeno:

Nakon što su svetlost dana ugledale do sada nepoznate fotografije britanskog princa Endrua i Gislejn Maksvel, koja je nedavno osuđena na 20 godina zatvora zbog pomaganja u podvođenju maloletnica, u britanskoj javnosti ponovo su se ustalasale glasine o njihovoj bliskosti.

Ove tvrdnje, pored toga što negativno utiču na reputaciju princa Endrua, degradiraju i čitavu kraljevsku porodicu jer bi mogle da se protumače kao dokaz za tvrdnje da je Maksvel, bivša devojka milijardera pedofile Džefrija Epstajna, imala neograničen pristup Bakingemskoj palati, a samim tim i kraljici Elizabeti.

Priča se da bi pri svakoj poseti „Epstajnove madam“ čuvari palate samo mahnuli i bez ikakvog ispitivanja je pustili unutra. Pol Pejdž, koji je radio u Bakingemskoj palati od 1998. do 2004. godine, rekao je da je Maksvel često viđena kako ulazi i izlazi iz vojvodinih odaja.

1 / 8 Foto: Printscreen

„Moje druge kolege i ja smo zaključili da su u nekoj vrsti veze“, rekao je Pejdž svojevremeno za britanski tabloid „San“.

Veruje se da su se princ i Maksvelova upoznali dok je ona studirala u Velikoj Britaniji.

Bonus video:

04:23

DA LI SRBIJA TREBA DA SE BRINE ZBOG RASPOREDA NATO TRUPA U BOSNI? Evo koji su ciljevi Velike Britanije na našim prostorima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.