OBAMA: Tramp i ja imamo nešto zajedničko - dovoljno smo ludi!
Foto: Reuters / Kevin Lamarque

SAMOPOUZDANJE

OBAMA: Tramp i ja imamo nešto zajedničko - dovoljno smo ludi!

Odlazeći predsednik SAD Barak Obama smatra da je pošteno reći da su on i novoizabrani šef Bele kuće Donald Trump na neki način različiti
Objavljeno:

Odlazeći predsednik SAD Barak Obama smatra da je pošteno reći da su on i novoizabrani šef Bele kuće Donald Trump "na neki način različiti"

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je priznao da im je jedna stvar zajednička, a to je samopouzdanje.

"To je verovatno preduslov za ovaj posao ili barem morate da bude dovoljno ludi da mislite da možete da obavljate ovaj posao", rekao je Obama u intervjuu za američku TV stanicu ABC.

foto: Reuters

Obama je takođe negirao da je potcenio ruskog predsednika Vladimira Putina 2012. kada je ismevao republikanskog kandidata za predsednika SAD Mita Romnija zbog izjave da je Rusija glavni američki neprijatelj u svetu. "Ne mislim da sam ga potcenio. Ali, mislim da sam potcenio nivo do kojeg je, u ovom novom informatičkom dobu, moguće lažnoj informaciji koja se koristi za sajber hakovanje i druge stvari da ostvari uticaj na naša otvorena društva, naše otvorene sisteme, da se uvuče u našu demokratsku praksu na načine koji se, po mojem mišljenju, sve više ubrzavaju", naveo je Obama.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.