VENČANJE KOJE SE PRETVORILO U KOŠMAR: Mladoženja UBIO prijatelja, zaneo se i OPALIO METAK! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube/LatestLY

horor

VENČANJE KOJE SE PRETVORILO U KOŠMAR: Mladoženja UBIO prijatelja, zaneo se i OPALIO METAK! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Policija je uhapsila mladoženju i nekoliko drugih radi ispitivanja, kao i uzimanja pištolja koji je imao dozvolu i navodno je pripadao žrtvi

Objavljeno: 12:12h

Mladoženja je greškom ubio prijatelja dok je pucao iz pištolja u znak slavlja na svom venčanju.

Maniš Madeši je snimljen na video snimku kako mu je predavao pištolj dok su ljudi na ceremoniji u severnoj Indiji navijali, ali se onda zaneo i greškom pucao u Babulala Jadeva.

Žrtva je bila u indijskoj vojsci i putovala je širom zemlje nakon što je dobila dozvolu da prisustvuje venčanju. Ali 35-godišnjak je viđen kako se ruši na zemlju na šokantnim slikama sa snimka.

Madeši je prvo uperio pištolj u vazduh nakon što mu je dato oružje, ali je onda ispalio kada je ispustio ruku i slučajno udario svog prijatelja.

Gospodin Jadav, koji je nosio belu majicu, je zatim pao na zemlju i dok je hitno prevezen u bolnicu, po dolasku je proglašen mrtvim. Oni koji su ga odvezli u bolnicu pobegli su sa lica mesta, rekle su policijske snage, javljaju lokalni mediji.

Policija je uhapsila mladoženju i nekoliko drugih radi ispitivanja, kao i uzimanja pištolja koji je imao dozvolu i navodno je pripadao žrtvi.

Načelnik policije Sonbhadre Amrendre, Utar Pradeš, Pratap Singh potvrdio je da je Madeši optužen za smrt, prema United News of India.

"Mladoženja je otvorio vatru iz pištolja vojnog džavljana Babulala Jadava u kojoj je ovaj pogođen“, rekao je on.

On je nastavio: „Incident se dogodio tokom svadbene svečanosti organizovane u Ashirvad Vatika koja spada pod policijsku stanicu Robertsganj. Osoba koja služi u vojsci identifikovana je kao Babulal Jadav, umrla je nakon što ju je tokom slavljeničke paljbe upucao mladoženja" – Maniš Madhešija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.