SPORTSKI GIGANT POTPUNO NAPUŠTA RUSIJU: Nakon 3 meseca od OBUSTAVE poslovanja konačno PRELOMILI!
Moskva, Foto: Profimedia

ODLAZAK

SPORTSKI GIGANT POTPUNO NAPUŠTA RUSIJU: Nakon 3 meseca od OBUSTAVE poslovanja konačno PRELOMILI!

Odmah nakon njega javio se i američki lanac restorana brze hrane Mekdonalds, koji je saopštio da je pokrenuo proces prodaje svog biznisa u Rusiji nakon 30 godina poslovanja u toj zemlji

Objavljeno: 14:07h

Američki proizvođač sportske odeće i obuće Najk potpuno napušta Rusiju, tri meseca nakon što je tamo obustavio svoje poslovanje, saopštila je kompanija u saopštenju poslatom e-mail-om u četvrtak, prenosi Rojters.

Situaciju u Ukrajini iz časa u čas možete pratiti na našem blogu.

Nedavno je i kompanija Koka-kola saopštila je da zaustavlja proizvodnju i prodaju pića u Rusiji,a i ćerka firma kompanije Gugl u Rusiji podnela je zahtev za proglašenje bankrota.

Podsetimo, prvo je francuska automobilska kompanija Reno najavila prodaju svog udela u ruskoj kompaniji Avtovaz ruskom naučnom institutu (Reč je praktično o poklanjanju imajući u vidu da je transakcija vredna 1 rublju).

1 / 5 Foto: Profimedia

Odmah nakon njega javio se i američki lanac restorana brze hrane Mekdonalds, koji je saopštio da je pokrenuo proces prodaje svog biznisa u Rusiji nakon 30 godina poslovanja u toj zemlji.

Bonus video:

05:22

STRUČNJAK ANALIZIRAO PUTINA: Iz KGB mu je ostala ukočena ruka, nestrpljiv, često koristio pištolj, NOGA GA MNOGO ODAJE (VIDEO)

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.